Fidel Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 nowy ULI na a64 jest ok a co z tym to nie wiem jak lubisz eksperymeny to kupuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam. Jednak udało mi się zmusić tego SAMSUNGA do pracy na mojej płycie. Problemem było ustawienie biosu. Pozdrawiam 1661156[/snapback] A co konkretnie było źle ustawione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 czy ma ktos problem z pl gl p4p800se z miernikami napiecia? u mnie zamiast 12Vpokazuje 9,3V.Ale komp smiga ok.Sprzet byl sprawdzony miernikiem:P.czy mozna to na gwarze zglosic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam, posiadam pł gł P4C800 dlx i proca do niej p4 3gHz 1mb casch, i gdy włącze kompa wyswietla sie normalnie ten ekran powitalny asus pozniej znika i coś tam się ładuje po czym pokazuje mi sie komunikat "Bios is not installed". Czy to normlne? Oczywiscie potem normalnie uruchamia się system, do biosu tez moge wejsc bez problemu. Aha niepokoji mnie tez temp proca, w idle mam około 50 st a w stresie przy konwertowaniu materialu wideo dochodzi nawet do 67 st :/ Chlodzenie zmienilem z boxowego na pantagrama 100cu+ mam na nim wlaczone max obroty, na boxowym temp byla jeszcze wyzsza :/ Moja dalsza konf kompa to, zasilka LOGIC 350 W, 2x512 400hhz Kingston cl3, 2x Hdd Maxtor na Ata100, 2x naped (nag. dvd plaxtor i dvd Toshiba),graf His rad 9600 256 mb no i karta wideo Canopusa DvStorm. Z gory dziękuje za odpowiedz na mój problem. Pozdrawiam Aha proc jest podkręconyna 3,5 ale to nic nie wplynelo na temp bo na standardowym taktowaniu czyli 3 ghz tem jest tylko 2 st niższa, może tylko źle mi wstazuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 a dobrze zalozyles chlodzenie?? na asusie raczej powinienes miec nizsze temperwtury to Abity zawyzaly:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 a dobrze zalozyles chlodzenie?? na asusie raczej powinienes miec nizsze temperwtury to Abity zawyzaly:P 1696704[/snapback] No pewnie że dobrze jest założone, a jak inaczej, zaznaczam ze na boxowym tez byla wysoko temp jeszcze wyzsza niz na panagramie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 p4c800e deluxe rev1.1 + ct 479 flashowalem biosa no i qpa po odpaleniu jak moge poreperowac go na wlasna reke? jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a co zes zrobil bo troche nie czaje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 wgrywalem biosa od p4p800 no i poprostu nie poszlo a tu link: http://www.bleedinedge.com/guides/p4c800e_...533_mod_01.html] no i nie poszlo nie wstaje czarny monitor a przydaloby mi sie szybsze taktowanie pamieci od fsb mam dobre pamiatki a plyta wyzej jak 260fsb nie idzie wiec chcialem troche pomieszac no i qpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 chcialem troche pomieszac no i qpa 1702156[/snapback] wniosek: nie mieszac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 ozit: odpal kompa z płytką asusa w czytniku. powinien sobie z tego co wiem przywrócić orginalny bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 jest tylko maly problem gdzie ta plyta sie podziala? no i pytanie nr 2 czy rev2 plyty p4c800e-dlx cos wnosi? jakies lepsze osiagi w podkrecaniu? kto ma rev2 niech napisze jakie fsb osiagnał max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 a brakuje ci fsb na twoim procku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Fidel chodzi mi o to ze max fsb na jakim plyta asusa (rev1.1) dziala to 260MHz stabilnie kilka Mhz mniej a pamiatki tak sie sklada ze mam ddr625MHz wiec moglbym je puscic asynchronicznie przez co napewno zyskalbym troche na wydajnosci pamieci a czy brakuje mi fsb? wolabym swojego procka ustawic na 9x305 a nie 11x250 niestety asus nie wyrabia przy wysokim fsb a szkoda bo z dothanem na magistrali 300 lub wyzej mozna by powalczyc o jakies fajne wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 aaa takie buty:P to nie wiem moze jakis inny egzemplaz sobie zalatw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 czekam na rev2.0 tej plyty sam sprawdze namacalnie jaka jest roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 to moze cos zmoduj icek po modach wyciaga 330 to moze p4c800 zmodowany pudzie z 300 albo i wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 siema. Wie ktoś gdzie można kupić Adapter Asus CT-479 ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 z tego co wiem ozit takowy kupił wysyłkowo z GB. u nas w polsce ciezko (albo wogóle nie mozna) to trafić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 moze przywioze pare na swieta i wystawie na aukcje u kumpla ale koszt nie jest niski bo ja musze zaplacic okolo 36funtow za przesylke i przelotke wiec nie wiem czy bedzie duze zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 moze przywioze pare na swieta i wystawie na aukcje u kumpla ale koszt nie jest niski bo ja musze zaplacic okolo 36funtow za przesylke i przelotke wiec nie wiem czy bedzie duze zainteresowanie 1722439[/snapback] Może sie uda kupić w Polsce... I tak sie opłaca przeciez pentium M podkrecony na 2,5 bije athlona FX-55!!!KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 omg wiedzialem ze sa wydajne ale nie az tak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 no wiec tak nie wiem co mi sie zjaralo i nie bardzo mam czas na sprawdzenie tego i owego wiec szukam kogos odpowiedniego kto chce przezyc przygode z pentium m flashowalem plyte i nie dziala moze trzeba od nowa wgrac biosa i bedzie dzialac jesli jest ktos zainteresowany zabawa z p4c800e-deluxe & ct479 & PM 1,6GHz moge mu wyslac caly sprzet jesli mu sie uda naprawic oczywiscie wynagrodze pisze oczywiscie do tych co wyciskaja poty z kompa liczac na to ze z tego tez wycisnal duuuuzo wiecej niz ja czekam na oferty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) no wiec tak nie wiem co mi sie zjaralo i nie bardzo mam czas na sprawdzenie tego i owego wiec szukam kogos odpowiedniego kto chce przezyc przygode z pentium m flashowalem plyte i nie dziala moze trzeba od nowa wgrac biosa i bedzie dzialac jesli jest ktos zainteresowany zabawa z p4c800e-deluxe & ct479 & PM 1,6GHz moge mu wyslac caly sprzet jesli mu sie uda naprawic oczywiscie wynagrodze pisze oczywiscie do tych co wyciskaja poty z kompa liczac na to ze z tego tez wycisnal duuuuzo wiecej niz ja czekam na oferty 1724155[/snapback] Jakbyś miał czas to pójdź do jakiegoś serwisu i sprawdz ct-479 bo chętnie bym wziął. pozdro Edytowane 29 Października 2005 przez Kagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 a ile kosztuje taki pentium M ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 a ile kosztuje taki pentium M ? 1725669[/snapback] 805zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) 805 hmm.... to sporo... a wydajnosc pewnie gdzies w oklicach P4 3.2. No i do tego ta przejsciowka - wiec pewnie kolo 1000, chyba nie warto sie w to pakowac Edytowane 30 Października 2005 przez Vincent de Marco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 racja wydajnosc w okolicach 3,2GHz a teraz przelicz sobie jaka jest wydajnosc jak podniesiesz czestotliwosc na tym pentium M o ponad 1GHz nikt nie chce sprzetu sprawdzic/potestowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ja chetnie. płyte mam taka ze tez sie moge pobawic przejscowka. jakby co to możesz sie do mnie spokojnie na pw odezwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 racja wydajnosc w okolicach 3,2GHz a teraz przelicz sobie jaka jest wydajnosc jak podniesiesz czestotliwosc na tym pentium M o ponad 1GHz 1727068[/snapback] az tyle mozna podniesc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...