fenriz Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 , z podatku będą zwolnieniu klienci indywidualni, tylko firmy będą nim obciążone - tak przynajmniej słyszałem i wierzysz w to że cen nie podniosą :?: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 dziwię się, czemu wszystkich tak irytuje informacja o podniesieniu stawki VAT do 22% jeśli z tego co wiem, z podatku będą zwolnieniu klienci indywidualni, tylko firmy będą nim obciążone - tak przynajmniej słyszałem to bardzo źle wiesz albo mówic inaczej nic nie wiesz. Sytuacja o której piszesz występuje obecnie (po tym jak zlikwidowano 7% vatu na net). Obecnie Indywidualni zwolnieni są z vatu, a firmy mają 22% i jest to niezgodne z ustawodawstwem UNII EUROPEJSKIEJ wiec prędzej czy później zostanie to zmienione i dostosowane do prawa w UNII --> czyli na internet ma obowiązywać wszystkich stawka podstawowa VATu w danym kraju (a że u nas jest to skormne 22% to już nie unii sprawa tylko wina naszych polityków) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Czyli z 59zł będzie 72zł.... :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...