Lenin2 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 można zmienić IP sieci Lan przypuścmy mam 192.168.2.5 jest opcją żeby zmienić na inny ,.. bo admin mnie blokuje jak ja innych blokuje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 pewnie, wlasciwosci protokolu TCP/IP, reczne konfigurowanie IP i tam sobie wpisujesz np 192.168.2.43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Hmm w sumie nie wiem o co ci chodzi , bo nie użyłeś żadnego znaku zapytania ani nic i nie wiem czy się pytasz czy twierdzisz. Jeżeli pytasz to tak jak powiedzieł kolega wcześniej można to zrobic poprzez ręczne wprowadzenie adresu IP we właściwościach TCP/IP . Jednak problem pojawi się jezeli admin wyciął na serverze wszystkie adresy IP z pominieciem wcześniej ustalonych i wam przypisanych IP . Problem również będzie jeżeli cały ruch do sieci internet odbywa się poprzez adresy MAC . Wtedy nic nie będziesz mógł sobie zmienić. Także wszystko zależy od tego jak admin skonfigurował server. bo admin mnie blokuje jak ja innych blokuje ...A tą część lubie najbardziej :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 No i dobrze, że blokuje. Myślisz, że będziesz taki sprytny i zmienisz sobie ip? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jak zmienie IP to nie mam neta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Paranoik heheh. jego tez zablokuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 to Cię wywali z sieci i już nikogo nie będziesz blokował. Za to sam będziesz totalnie i ostatecznie i pewnie też nieodwołalnie zblokowany na cacy... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...