finalcell Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Przymieżam sie do zakupu procka i wzioł bym bartona 2500+ ale nie wiem którego bo jedyny sprzedawca do którego mam zaufanie to krosty ale jego nic nie widziałem czy warto teraz poczekać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 czekasz na zablokowany mnoznik :wink: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Ja tez szukam krostego w podobnej sprawie ;], moze KSkiba 1200 pozytywnych komentarzy tylko negatywy dotycza reklamacji ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 KSkiba też podobno jest godny zaufania i również daje gwarancje podkręcalności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja tez szukam krostego w podobnej sprawie ;], moze KSkiba 1200 pozytywnych komentarzy tylko negatywy dotycza reklamacji ... KSkiba też podobno jest godny zaufania i również daje gwarancje podkręcalności.Od piatku mam bartka od KSkiby i jak na razie fsb 205 full stabilnie bez podnoszenia napiecia wiec chyba moge go polecic 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Dzieki potrzebowalem takiej rekomendacji ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 teraz praktycznie kazdy barton 2500+ chodzi na 200FSB bez podnoszenia napiecia wiec pisanie ze chodzi jako 3200+ nie jest zadnym odkryciem ameryki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgred, mylisz sie, mialem ostatnio 3 bartki bo zmienialem z 1700+. Mialem 2 sztuki jakichs dziwologow ze steppingiem na J ,powyzej 2100mhz trzeba bylo mocno jechac z vcore. Ostatecznie zostal mi AQYFA ktory robi 2200 na defaulcie ale pozniej zaczyna potrzebowac zwiekszania vcore (oczywiscie do prime) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 mocno tzn...ile? Mam Bartona 2500+ i chlodzenie BOX. Jak zmieniam tylko FSB - nie bawie sie napieciami to po ustawieniu na 200 pokazuje 3200+, i po wejsciu do winxp chwile chodzi potem bluescreen i reset. Jak bawilem sie napieciami nie bylo lepiej. Jak to podkrecic, faq`i czytalem ale i tak twierdze ze doswiadczenia userow sa lepsze:) Prosze o porade. ps. temp w idle 42*, stress 45* (bez podkrecania) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrcin Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 kupilem bartona w styczniu br. puscilem szyne na 200 bez podnoszenia napiecia i chodzi bardzo stabilnie. zasilka to chieftec 360wat, ogolnie procesor chodzi jako 3200+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 W żadnym wypadku od kskiby czy jak mu tam nie kupujcie !!! Mi przysłał z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y ram, odesłał kurierem na własny koszt :/, koleś wciskał kity ze nie dostał a ja widziałem potwierdzenie z jego podpisem ze dostał i nawet rozmawiałem z kierowcą który mu paczke wręczał. Oczywiście jak go przycisnąłem to paczka sie cudownym sposobem znalazła i mi odesłał sprawny ram o podkręcalności 0%. NIE KUPUJCIE OD OSZUSTA bo bedziecie czekac na rzeczy tak jak ja 2 tygodnie. Updejt: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21217456 która seria wg was lepsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 RaV[666] - faktycznie musialy byc jakies dziwolagi - ja od dluzszego czasu widze ze kazdy chodzi na 200 bez podnoszenia napiecia. Aczkolwiek ostatnio trafilem na goscia z serii PQZFA bodajze i nie bylem zachwycony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21217456 która seria wg was lepsza?ciezko powiedziec - ta pierwsza z tego co wiem zawsze byla dosc dobra, ta druga mocno przypomina mojego obecnego. Napisz niech gosc sprawdzi ktora lepsza - jak nie zechce, znaczy ze prostak i nie rozumie overclockera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 No wlasnie, o tej pierwszej jest dosc sporo na forum a od drugiej nic i sie wacham :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...