Tom.O Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 W Outlooku jest taka opcja, żeby poczte od danej osoby przerzucał do odpowiedniego katalogu. Chciałem to zastosować do wiadomości otrzymywanych z tego forum jednak brak w nich nadawcy. Jak to zrobić by nie "zaśmiecać" sobie skrzynki odbiorczej, tylko przerzucać automatycznie do folderu np. Forum... ???? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 z tego co sie orientuje to zeby zrobic regule we wszystkich wiadomosciach do ktorych chcesz ja zrobic powinna byc jedna wspolna rzecz:albo nadawca,albo temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 z tego co sie orientuje to zeby zrobic regule we wszystkich wiadomosciach do ktorych chcesz ja zrobic powinna byc jedna wspolna rzecz:albo nadawca,albo temat.Nadawcy brak, a temat zawsze różny........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Już chyba znalazłem odpowiednią opcje pozwalając na automatyczne przerzucanie wiadomości : każdy otrzymany mail w temacie rozpoczyna się od słów : "Powiadomienie o Odpowiedzi" wystarczy teraz dać opcje : kiedy w polu temat znajdują się wyrazy *********** to..... Zaraz przetestuje i sprawdze czy działa dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Heh, rzeczywiscie powiadomienia o odpowiedzi z tweak.pl forum sa nieadresowane, mysle ze marco moglby to zmienic, co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Heh, rzeczywiscie powiadomienia o odpowiedzi z tweak.pl forum sa nieadresowane, mysle ze marco moglby to zmienic, co ?Wydaje mi się, że zmiana tego jest niedopuszczalna ponieważ dostawałby bardzo dużo zwrotnych wiadomości ( np. jak ktoś ma przepełnioną skrzynke lub jego konto nie istnieje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Już chyba znalazłem odpowiednią opcje pozwalając na automatyczne przerzucanie wiadomości : każdy otrzymany mail w temacie rozpoczyna się od słów : "Powiadomienie o Odpowiedzi" wystarczy teraz dać opcje : kiedy w polu temat znajdują się wyrazy *********** to..... Zaraz przetestuje i sprawdze czy działa dobrze. Działa perfekcyjnie :) Polecam każdemu zrobić sobie osobny folder w Outlooku do którego będą przenoszone automatycznie wiadomości z tego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 w takich sprawach sluze pomoca 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...