Pjetal Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Na swoim WinXP ( NTFS) mam pare plików w .jpg które przesłałem do koleżnaki co ma Win98 i co sie okazuje te pliki nie są akceptowane na FAT32 wiem bo kiedyś miałem to samo. Nie ma jakiejś możliwości zrobienia czegoś żeby te obrazki działały na FACIE 32 ?? Jak przekonwertuje je na .bmp to będzie to samo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p481o Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 w jaki sposob jej te obrazki przeslales :?: za pomoca dyskietki :?: email :?: cd :?: gg :?: itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjetal Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 mailem ale z tego co wiem rodzaj przesyłu danych nie robi różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p481o Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 dokladnie dlatego sie pytalem wiec przesylasz pliki graficzne i ta osoba nie moze je odczytac :?: jakos nie chce mi sie w to wiezyc jeszcze sie nie spotkalem z takim czyms. Osoba ktora odbiera te pliki albo nie umie otwierac zalacznikow albo ma naprawde cos nie tak ze swoimj kompem. Sadze ze nie potrafi otwierac zalacznikow wiele osob ma z tym problemy a zwlaszcza w outlooku. i miales to samo :?: ja mialem 98 i nigdy mi sie tak nie zdarzylo ani nikomu kogo znam moze jakis wirus lub trojan niech przeskanuje swojego kompa jak nie w tym problem to nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p481o Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 niech ta osoba moze sprobuje skasowac zawartosc katalogow :arrow: temporary internet files :arrow: cookies moze to pomoze powinno a jak nie to jak wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p481o Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 jezeli uzywa outlooka to moze tak Narzędzia :arrow: opcje :arrow: zabezpieczenia :idea: odznacz Nie zezwalaj na zapisywanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 p481o 1. Uzywaj guzika zamiast pisać kilka postów pod rząd. 2. Ktoś już używa takiego awatara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...