DooH Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Próbowałem wszystkiego co potrafie i nie wiem jak zainstalować win98/Me na Maxtorze 80 SATA pod kontrolerem SATA na płycie ASUS A7v600. po wpisaniu w dosie 'SETUP' pojawia się czarny ekranik i zwis. pewnie trzeba zainstalować/podać jakieś sterowniki. Proszę o porady i pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 w XP na starcie trzeba wcisnoc F6 i podac stery.jak jest na 98/Me to niestety nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgaduje. Twoja karta graficzna to GeForce 4. Jeżeli tak to zamiast polecenia setup uzyj setupcor.exe który jest w folderze instalacyjnym systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...