Skocz do zawartości
grzesie.k

GeForce 4 MX 420 - da sie cos z tym zrobic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Generalnie chodzi mi o to czy ta karta sie jeszcze nadaje do gier. Niektore nowe tytuly wogole sie nie odpalaja - Silent Hill 3, Prince Of Persia... (brak obslugi 'pixel i vertex shader' - tak wyczytalem na forum). Ewentualnie za ile to mozna sprzedac czy cos?

Moze sa jakies stery fajne do tego? Nie znalazlem nic na forum o tej karcie wiec pisze a noz moze cos sie uda wymodzic.

Firma Pixelview i standardowe ustawienia karty... Jesli bylo a przeoczylem to prosze o skasowanie tematu.

Post wyedytowany. Mam nadzieje ze jest troche jasniej.

ps. dokladnie jest to taka sama karta jak tu : http://allegro.pl/show_item.php?item=21471648

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie. Da sie cos jeszcze wycisnac z tej karty? Wiem, ze niektore nowe gry jej wogole nie obsluguja bo czegos tam karta nie obsluguje...

Moze jakies stery fajne do tego? Nie znalazlem nic na forum o tym wiec pisze a noz moze cos sie uda wymodzic. Firma Pixelview i standardowe ustawienia karty... Jesli bylo a przeoczylem to prosze o skasowanie tematu.

a to ciekawe alo osochozi??

pozatym o podkrecaniu jest na tym forum w 3TTzdy uzyj szukajki a najlepie to sprzedaj np na allegro i kup se coslepszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie. Generalnie chodzi mi o to czy ta karta sie jeszcze nadaje do gier. Niektore nowe tytuly wogole sie nie odpalaja - Silent Hill 3, Prince Of Persia... (brak obslugi 'pixel i vertex shader' - tak wyczytalem na forum). Ewentualnie za ile to mozna sprzedac czy cos?

Moze sa jakies stery fajne do tego? Nie znalazlem nic na forum o tej karcie wiec pisze a noz moze cos sie uda wymodzic.  

Firma Pixelview i standardowe ustawienia karty... Jesli bylo a przeoczylem to prosze o skasowanie tematu.

Post wyedytowany. Mam nadzieje ze jest troche jasniej.

ps. dokladnie jest to taka sama karta jak tu : http://allegro.pl/show_item.php?item=21471648

Ta karta to kicha i lepiej sprzedaj ja puki jest jeszcze cos warta( za trzy cztery miechy pujdzie za bezcen) i kup cos lepszego, a sprzedac ja mozesz np: na allegro za cene 100 - 130 zl no chyba ze masz kupca ktory da wiecej:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary mi narazie wszystko chodzi z gier nie potrzebujacych DX 8.1 czy DX 9. W 3D marku jak na ta karte to mam nawet nawet wynik (tak mi sie wydaje) dodatkowo mam ja przerobiona na QUADRO 4 550 XGL. oczywiscie np. NFS Underground nie wyglada za pieknie ale jest narazie OK

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi