ar2r Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Witam wszystkich SPrawa wyglada tak Mam procka A2000+ ( jego numery : axda2000dutc | 2389194A40207 | KIXIB0402WPMW ) i tutaj pojawia sie problem z mnoznikiem : otoz mostki L1 ma polaczone ( fabrycznie ) i zrobilem mu drut moda i dalej nic, mnozniki martwe !!! ( zrobilem moda lakierem elekton - laczac 2 nozki - troszke nietypowo :D ), Prosba o wszelkie wskazowki Z gory THX&PZDR4ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Dodam ponadto, ze zapoznalem sie z calym materialem na forum o mnoznikach, zeby nie bylo :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Hmmm - co rozumiesz pod pojeciem "mnoznik martwy" ? Znaczy po zmianie w BIOSIE nie zmienia Ci nic w ustawieniach? Bo ja nie rozumiem stwierdzenia :) Dodam ponadto, ze zapoznalem sie z calym materialem na forum o mnoznikach, zeby nie bylo DObrze ze to dodales bo bysmy Cie zjedli :) Ale i tak sie przyczepie - wiesz co to jest guziczek EDIT? :)) [sorry - musialem ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A po co robiłeś drutmoda. Masz NF7 2.0 a ta ma mnożnik 5 bitowy więc masz dostępne wszystkie mnożniki. Jeśli mimo to nie działa Ci zmiana mnożnika to masz zablokowanego proca i żaden drutmod nic Ci tu nie pomoże. Pozostaje trick z softwareowym ustawianiem mnożnika z poziomu windy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ok, dzieki za wszelkie odpowiedzi, niestety nie moge zmieniac mnoznikow w biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Tak myślałem... trudno- masz pech :( . Pozostaje kręcenie fsb lub softwaremod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...