Meredith Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Czy można programowo wyłączyć wentylator? Zamontowałem sobie taki od kieszeni dyskowej na moją Rivę TNT2 M64, ale niestety on dosyć głośno pracuje. Dlatego chcę go mieć włączonego tylko wtedy, kiedy go naprawdę potrzebuję (gry, podkręcanie). Z góry i z dołu dziękuję za odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 speed fan ma mozliowsc wylaczenia colera od cpu ( zmienjszajac procenotowo ilos obrotow ) i jest jeszcze jednomwolne miejsce w tamtym miejscu wiec moze gdyby udalo cisie podlaczyc jakos tego coolrea do fana to pewnie mozna by jakos sterowac obortami :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Mi na żadnym mobo jeszcze speed fan nie zadziałał, jakoś nie mam szczęścia do tego progsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja także. Denerwuje mnie to troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Speed FAN W OGOLE NIE DZIALA :) Nie da sie odlaczyc programowo wiatraka IMO, a ten speed 01 i speed 02 to jakas lipa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...