tf@plusnet.pl Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Wymieniłem karte graficzną w komputerze miałem GF4 wymieniłem na model wyższy. Czy powinienem odinstalować sterowniki i zainstalować ponownie. Wszystko chodzi bez zarzutów jedna w opcji właściwości - ustawienia - zaawansowane w zakłądce Gf itd wyskakuje krytyczny błąd. Pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Wymieniłem karte graficzną w komputerze miałem GF4 wymieniłem na model wyższy. Czy powinienem odinstalować sterowniki i zainstalować ponownie. Wszystko chodzi bez zarzutów jedna w opcji właściwości - ustawienia - zaawansowane w zakłądce Gf itd wyskakuje krytyczny błąd. Pomóżcie A, jak myślisz? BTW, Na jaką kartę zmieniłeś tę, co masz? Napisz konkretnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tf@plusnet.pl Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 miałem Nvidia Geforce4 MX440 64MB DDR15-pin D-Sub, TV-out(S-Video) zmieniłem na Nvidia Geforce4 MX440 128b AGPx8 TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 aleś zrobił zakup :lol: :lol: :lol: a co do modleu to raczej z tego co sie orientuje nie jest to modle wyższy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 jaki system i jakie stery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tf@plusnet.pl Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Win XP Prof i 44.03_win2kxp_international zainstalowny przed wymiana do Nvidia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 moja chodzi na 43.45 -najstabilniej i najwydajniej a wierz mi wypróbowałem wszystko od 30.82 do 53.03 a masz GG bo po co debatowac za dużo na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tf@plusnet.pl Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 7136389 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Myślę, że będziesz musiał przeinstalować sterowniki a to przynajmniej z dwóch powów: 1/ Inna ilość ramu na kartach 2/ Inna prędkość AGP (4 a 8 ) Zdeinstaluj stare i na czysto daj nowe. Możesz przy okazji przeładować DirectX. Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 odinstaluj stara karte > reboot > i zainstaluj nowa, czy to takie trudne ? a jak nie to format ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...