tf@plusnet.pl Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Czy to normalne żeby klocek miał temperaturę po 5 minutach pracy 55 C. Win XP Prof zaktualizowany wiatraczek chodzi na 3500obrotów pasta na procku. Pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Może za dużo tej pasty albo radiator źle dolega do proca ? Poza tym same obroty wentyla to jeszcze nie wszystko - zależy jaki wentyl i radiator. Najlepiej jakbyś podał coś bliżej o producencie jednego i drugiego. A procek 0.13 czy może 0,18 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 mozliwe ja na tym co w podpisie (tylko na defaultowych ustawiniach) mialem jakies ~49 na boxie (~2700 rpm) w stresie ok 56 - 57 (palomino) niby roznica jest ale ten przyklad obrazuje ze osiagaja wysokie temp ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A nie zalozyles odwrotnie o 180 stopni radiatora? A to jest t-bred czy palomino? Jka palomino no bedzie mial taka temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 na tym co w niżej mam po kilkudzisięciu minutach gry np w nfsu temp. nie wiekszą jak 52* . proc to palomino 0.18. wentyl kreci się jakieś 2800 obr/min. ale łopaty ma jak w śmigłowcu ;) model coolermastera: cd5-7jd1b... wcześniej miałem jakiś inny tej firmy, kręcił się 4500, a efektów nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GibONik Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Temperatura na palomnino nie schodzi poniżej 49 *C także nei amsz co sięobawiać. Mam taki sam procek i mam non stop temperatury około 50*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 pamietam jak mialem 1800+ Palomino to na jakims aluminiowym spire-u za 25zl mialem w windowsie 44C a w grach dochodzilo do 55C wiec nie ma co sie obawiac jezeli to Palomino..... TEN TYP TAK MA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...