Skocz do zawartości
Mrozial

Projekt RAINBOW UV by M (Zdjęcia)

Rekomendowane odpowiedzi

no oki moja kolej :)

1) okno mi si nie podoba - zabijcie mnie ale poprstu jakies takie przytloczone uszczelka - tlumaczenie ze nie ma innych do mnie nie przemawia - moda zaczynam dopiero jak zgromadze wszystie materialy :)

2) balagan w budzie - to sie da rozwiazac roklejajac niepotrzebne kable po drujej stronie tego do czego se przykreca mobo, a reszte ladnie rozprowadzajac bokami obudowy

3) odpalanie katod nie majac niczego do podswietlenia jest IMO troche bez sensu (czekamy na kilka elementow wiecej)

4) front budy prosi sie o jakis remake :)

co misie podoba? - w zasadzie fakt ze nie widac zasilacza i niepotrzebnych czesci dysku - to okno mozna bylo zrobic w podobnym stylu ale jakies ciekawsze ;:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uch, ależ srogi bohomaz.

Mogę teraz ja? Bitte bitte :>

Ad rem - podobywa mię się:

- okienko (bo jest inne i zakrywa te tam koszyki i inne blachy, acz mogłoby być deczko mniejsze i zakryć oweż w całości)

- fizys obudowy (bo jest prosta jak świński ogon, bez żadnych kretyńskich krzywizn, z którymi nie wiadomo co zrobić i takoż dlatego, że perspektywa przeróbki jawi się łatwa, lekka i przyjemna)

Nie podobywa się:

- artystyczny chaos insajd

- owadobójcze świecidełka

- ten zielonobury kabel, który pasuje do reszty jak pięść do nosa

- uszczelka czołgowa

- nazwa (boć to taki rejnboł jak z grzyba parasol)

Ale ale, temat umarłżby i me skromne uwagi cokolwiek spóźnione są?

---linia cięcia---

Aha, i jeszcze ośmielę się czepić sztampowości całości, czyli jak zwykle szkiełko+światełko, które ma już tak wielu, że seryjnością to pośmiarduje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi