ayem Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 no oki moja kolej :) 1) okno mi si nie podoba - zabijcie mnie ale poprstu jakies takie przytloczone uszczelka - tlumaczenie ze nie ma innych do mnie nie przemawia - moda zaczynam dopiero jak zgromadze wszystie materialy :) 2) balagan w budzie - to sie da rozwiazac roklejajac niepotrzebne kable po drujej stronie tego do czego se przykreca mobo, a reszte ladnie rozprowadzajac bokami obudowy 3) odpalanie katod nie majac niczego do podswietlenia jest IMO troche bez sensu (czekamy na kilka elementow wiecej) 4) front budy prosi sie o jakis remake :) co misie podoba? - w zasadzie fakt ze nie widac zasilacza i niepotrzebnych czesci dysku - to okno mozna bylo zrobic w podobnym stylu ale jakies ciekawsze ;:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 mrozial - wpadła mi do głowy myśl o której nie pomyślałem jak gadaliśmy o budzie... skombinuj aerograf i wrzuć jakiegoś dzikusa - i nie wykręcaj się bo wiesz, że umiesz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 coś w tym klimacie :D[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Uch, ależ srogi bohomaz. Mogę teraz ja? Bitte bitte :> Ad rem - podobywa mię się: - okienko (bo jest inne i zakrywa te tam koszyki i inne blachy, acz mogłoby być deczko mniejsze i zakryć oweż w całości) - fizys obudowy (bo jest prosta jak świński ogon, bez żadnych kretyńskich krzywizn, z którymi nie wiadomo co zrobić i takoż dlatego, że perspektywa przeróbki jawi się łatwa, lekka i przyjemna) Nie podobywa się: - artystyczny chaos insajd - owadobójcze świecidełka - ten zielonobury kabel, który pasuje do reszty jak pięść do nosa - uszczelka czołgowa - nazwa (boć to taki rejnboł jak z grzyba parasol) Ale ale, temat umarłżby i me skromne uwagi cokolwiek spóźnione są? ---linia cięcia--- Aha, i jeszcze ośmielę się czepić sztampowości całości, czyli jak zwykle szkiełko+światełko, które ma już tak wielu, że seryjnością to pośmiarduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...