paczka01 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 witam , mam taki problem: kupilem na allegro obudowe big towerek AT , no i teraz problem jest z tym jak przystosowac tą bude do standardu ATX?? domyslam sie ze trzeba bedzie wiercic dziurki w tej plycie o trzyma mobo,ktos juz probowal??moze macie jakies inne pomysły jak wpakowac tam plyte,mam jeszcze stara obudowe ATX,mam zamiar jakby cos zrobic z dwoch jedna obudowe(oczywisci BigTowerka) czy jeszcze roznia sie te standardy? http://allegro.pl/show_item.php?item=21465946 to ta obudowa :) prawda ze słodka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 musisz wysiachac w tylnim panelu miejsce na wyjscia/porty z MoBo,no i wspomniane otwory do przykrecenia plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 dzieki,juz niedlugo dostane budke i bede walczył z nią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 a nie lepiej wymienic na inna blaszke z otworami na porty? Na allegro sa takie do sprzedania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 mam taką blaszke, dostalem do plyty, bardziej mi chodzi o ta blaszke co trzyma plyte (co sie do niej przykreca plyte) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 pozostaje wywiercic dziory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 otwory są takie same :)!!! sam mam big towera at :) wszystko pasuje poza portami na mysz i usb :) no i zasiłką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ale chyba rozmieszczenie portow zalezy od plyty?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 chodzi mi o standard at atx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Hehe, obudowę odemnie kupiłeś :D Gdy tylko ją dostaniesz to kombinuj i podziel się swoimi osiągnięciami na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 mam identyczna obudowe, w srodku kiedys byl pentiak 60mhz... az sie lezka w oku kreci :) ale do rzeczy, wyjscia wejscia na plycie nie pasuja, musisz wyrznac kilka miejsc od kart rozszerzen, otwory na plyte tez nie pasuja, ja rozwiazalem to w ten sposob ze dalem podstawe pod plyte z innej budy i wkrecilem to na blachowkrety w miejsce na mobo ;) jest ok ale od plyty odchodza jakos 3 dolne pci bo nie maja "wyjscia" na swiat ;D ale reszta fajnie sie prezentuje, innej karty rozszerzen ladnie wchodza w miejsca dla nich przeznaczone w budzie, musisz jeszcze ofkoz przerobic wlacznik zasilania, zasilacz umiejscowiony jest tak ze w niczym nie przeszkadza jest dosc daleko od mobo i innych podzespolow :) powodzenia w pracach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...