Kaczor Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 elo, dzisiaj sformatowałem dysk, i po tej czynności chciałem na nowo zainstalować programy typu winzip, winrar, tlen, etc. instalki mialem juz na drugiej partycji i po formacie chcialem je wykorzystac (dodam juz ze tak robilem) ale okazalo sie ze nie mozna :-/ bo caly czas wyskakuje jakis komunikat,ze 'archiwum uszkodzone' [w przypadku winrara i winzipa] i 'program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie...' [w przypadku tlenu] troche mnie to zaniepokoilo, dlatego zwracam sie o pomoc do ludzi ktorzy znaja sie na tych 'klockach' jeszcze jedno wyskoczylo, ale tylko raz ze jakis plik help [chyba zamieniony zostal na stary, czy cos i nalezy zrestartowac kompa zeby naprawic...] mam nadzieje,ze znajdzie sie ktos łaskawy i pomoże Pozdrawiam to coompel potrzebuje helpa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 elo, dzisiaj sformatowałem dysk, i po tej czynności chciałem na nowo zainstalować programy typu winzip, winrar, tlen, etc. instalki mialem juz na drugiej partycji i po formacie chcialem je wykorzystac (dodam juz ze tak robilem) ale okazalo sie ze nie mozna :-/ bo caly czas wyskakuje jakis komunikat,ze 'archiwum uszkodzone' [w przypadku winrara i winzipa] i 'program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie...' [w przypadku tlenu] troche mnie to zaniepokoilo, dlatego zwracam sie o pomoc do ludzi ktorzy znaja sie na tych 'klockach' jeszcze jedno wyskoczylo, ale tylko raz ze jakis plik help [chyba zamieniony zostal na stary, czy cos i nalezy zrestartowac kompa zeby naprawic...] mam nadzieje,ze znajdzie sie ktos łaskawy i pomoże Pozdrawiam to coompel potrzebuje helpa :( spróbuj jeszcze raz wrzucic windę być może to coś da a tak na marginesie to tą druga partycje tez formatowałeś jeśli nie to czy pousuwałeś z niej pliki systemowe i kosz (najlepiej robi się to NC z poziomu DOSa) czasami tez działy mi się różne jaja jak przy reinstalce nie wywaliłem kosza z nieformatowanej partycji albo jakiś plików utworzonych przez system i ukrytych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ty_246 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 spróbuj uruchomić kontrolera plików systemowych ( SFC ) i ewentualnie uruchom w dosie scanreg'a i przywróć kopię rejestru sprzed instalacji programu który ci tak namieszał (winda przechowuje zawsze 4 dobre kopie do tyłu) powodzenia w zmaganiach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...