helmut8 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Mam dziwną płytę główną :?: : Na pudełku pisze CLAYTON, a AIDA32 wykrywa OCTEC RHINO. Mam pytanie co mogę z nią zrobić. I jeszcze dwa małe pytanka do ilu moge podkręcić DURONA 1000Mhz FSB 100 i gdzie mogę znaleźć bios do grfiki (te co próbowałem nie chodzą-obraz zamienia się w kwadraty (mój bios ma 52kb, a te co ściągałem 47kb))? POMOCY!!!! Aha jeszcze jedno pytanie dlaczego jak szukam biosu do Radeona 9000 wszędzie pisze że ma procek r200 a ja mam rv250. Czym to się różni? Moja kofiguracja: CLAYTON CVAS 991(OCTEC RHINO 2K370), RAM 256MB 266Mhz, DUROM 1000, HIS EXCALIBUR RADEON 9000 128Mb, FORTE MEDIA FM 801-AU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 clayton ? :? z czym to sie je ? a co do proca to sam musisz sprawdzić do ilu pociśnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Mam Claytona na starym kompie. Lowend ale bardzo stabilna. Aidą,Sandrą itp. nie za bardzo określisz model. Jeżeli masz pudełko to i chyba i jakiś symbol. Wejdź na strone Claytona,taka istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 plyta: co z nia zrobic? UZYWAC procek: nie masz na plycie mozliwosci zmiany mnoznika ani napiecia - nie podkrecaj na wiecej niz 115MHz FSB (o ile z ogole mozesz je zmieniac) - na ile pojedzie sam musisz t osprawdzic tego nikt ci nie powie grafa: masz w podpisie ze to HiS - wal na strone produzenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 helmut8, zapoznaj się z tym: Do nowych/rzadko nas odwiedzających użytkowników- WAŻNE! i zmień tytuł wątku (potrzebny do tego przycisk "zmień", jak widzę, już znasz), bo tytuł "Co mam zrobić?" jest nieregulaminowy. Aha jeszcze jedno pytanie dlaczego jak szukam biosu do Radeona 9000 wszędzie pisze że ma procek r200 a ja mam rv250. Czym to się różni?Jakie wszędzie? :? http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...