Skocz do zawartości
Wnuq

Udostepnianie folderow w sieci na haslo

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie. Jak udostepnic jakis folder czy partycje w sieci LAN, zeby użytkownik probujący cos sciagnac ode mnie musial podac haslo?

Musze miec do tego jakis programik czy da sie to jakos zrobic bezposrednio spod Windowsa XP?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opcje folderów > Odznacz proste udostepnianie plików.

Jeżeli nie masz włączonego konta goscia to dostep będzie chroniony chasłem i nazwą uzytkownika lokalnego konta na komputerze.

podaj maila.. to ci odesle :) skopiowane ze strony winxp.com.pl z forum - niestety oni nie zrobili jak u nas archiwum wiec tamto przepadlo.. jednak slusze pomoca.. maila daj :))

Stare forum nadal istnieje.

http://forumxp.mojewww.com/viewtopic.php?t...c1f498bfdc5a774

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opcje folderów > Odznacz proste udostepnianie plików.

Jeżeli nie masz włączonego konta goscia to dostep będzie chroniony chasłem i nazwą uzytkownika lokalnego konta na komputerze.

podaj maila.. to ci odesle :) skopiowane ze strony winxp.com.pl z forum - niestety oni nie zrobili jak u nas archiwum wiec tamto przepadlo.. jednak slusze pomoca.. maila daj :))

Stare forum nadal istnieje. http://forumxp.mojewww.com/viewtopic.php?t...c1f498bfdc5a774

na forum wchodzilem przez strone glowna a poniewaz ja zmienili myslalem ze i forum niema... milo wiedziec ze nadal jest:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi