Wnuq Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 No wlasnie. Jak udostepnic jakis folder czy partycje w sieci LAN, zeby użytkownik probujący cos sciagnac ode mnie musial podac haslo? Musze miec do tego jakis programik czy da sie to jakos zrobic bezposrednio spod Windowsa XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 podaj maila.. to ci odesle :) skopiowane ze strony winxp.com.pl z forum - niestety oni nie zrobili jak u nas archiwum wiec tamto przepadlo.. jednak slusze pomoca.. maila daj :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Opcje folderów > Odznacz proste udostepnianie plików. Jeżeli nie masz włączonego konta goscia to dostep będzie chroniony chasłem i nazwą uzytkownika lokalnego konta na komputerze. podaj maila.. to ci odesle :) skopiowane ze strony winxp.com.pl z forum - niestety oni nie zrobili jak u nas archiwum wiec tamto przepadlo.. jednak slusze pomoca.. maila daj :)) Stare forum nadal istnieje. http://forumxp.mojewww.com/viewtopic.php?t...c1f498bfdc5a774 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Opcje folderów > Odznacz proste udostepnianie plików. Jeżeli nie masz włączonego konta goscia to dostep będzie chroniony chasłem i nazwą uzytkownika lokalnego konta na komputerze. podaj maila.. to ci odesle :) skopiowane ze strony winxp.com.pl z forum - niestety oni nie zrobili jak u nas archiwum wiec tamto przepadlo.. jednak slusze pomoca.. maila daj :)) Stare forum nadal istnieje. http://forumxp.mojewww.com/viewtopic.php?t...c1f498bfdc5a774 na forum wchodzilem przez strone glowna a poniewaz ja zmienili myslalem ze i forum niema... milo wiedziec ze nadal jest:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...