Kronos_3 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 witam mam ten program (Kerio Personal Firewall) i chcialbym by mi ktos pomugł go skonfigurowac by dobrze funkcjonowal no i wydaje mi sie z etrohe opn zamula neta. No hyba ze ktos wie gdzie moge sciagnac polska wersje albo latke polszczaca ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 http://www.kerio.tk/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronos_3 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 spoko dzieki thx :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Mein gott! Toz ten pierwszy post to chyba jakis zart jest. Kronos_3: zacznij uzywac slownika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...