LPC Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no zauważyłem , szukałem jej wszędzie .. bez skutku (znowu potwierdza sie to że jestesmy 100lat za murzynami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 z tego co slyszalem to NF7S @ 250mhz rozwala te dfi na 280+ ee przesada ... DFI Lan Party B to koszt ok 760PLN ... i jest nie do dostania w PL Nie mam kompa we lbie ale pamietam ze mialy jakies bugi w biosie ktore sprawialy ze byla niska wydajnosc ale kosmiczne fsb - cos jak albatrony na i865pe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 To ja też się pochwale :D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=62847 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Aby nie być gorszym to się dołącze : sprzet oczywiscie z podpisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelus Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dfi LanParty Rev B - wie ktos gdzie w polsce mozna to cacko dostac i za ile ?? Nie wiem czy pytanie jeszcze aktualne, ale pojawiły się w PCProjekcie w Krakowie. www.pcprojekt.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Jak sie chwalic to sie chwalic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Synchro to :?: ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Synchro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Jakies dowody :?: W podpisie masz co innego, wiec...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Musze pomeczyc jakies mobo pod AMD, sciska mi tylek ze wy macie po 260-80 a ja tylko 248 wycisnolem (1 egzemplaze na C czy jak to sie zwalo nforce, nf7s 2) :x jedyny wiekszy moj sukces to 225mhz fsb z KR7A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 berkut spokojnie stary :) zdaj mature potem dorwij x800pro i naz zadziw chlodzeniem :> wogole to nie masz nic w podpisie i nie wiadomo na czym siedzisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Jakies dowody :?: W podpisie masz co innego, wiec...... Wiecej w watku o DFi LAn PArty. To 280 to jest tylko chwilowo zeby zrobic print screena :) chociaz moze chlopakom uda sie machnac tyle ( a moze wiecej ) stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...