Basior122 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Mam problem wyskakuje mi czasami niebieski ekran i pisze "zrzucanie pamięci fizycznej" plus jakies tam gupoty. Po włączeniu konsoli odzyskiwania z plyty xp i zeskanowaniu dysku wszystko wraca do normy. Jednak problem powraca raz na jakis czas. Czy to wirus czy moze dysk ma bad sektory. Nie chce formatowac bo mam duzo informacji na dysku a pozatym jezeli to wirus to nie mam pewnosci ze po zgraniu tego na dysk laptopa i na plyty on gdzies sie nie zachowa. Norton AV 2003 z updatem sprzed 2 tygodni nic nie wykryl. Moze to rodzaj jakiegos worma lub cos takiego. Prosze o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Za bardzo@pamięci? Jeżeli nie to zostaw wolną jedną partcję i na niej zainstaluj system od nowa. Ew. spróbuj "naprawić". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Polecam uzywanie tego linka http://forum.purepc.pl/search.php rozpisywałem sie o tym conajmniej w 4 topicach, w jednym baaardzo obszernie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Moim zdaniem RAM nawala. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...