Dzi@dzi@ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Mam taki problem juz od dluzszego czasu. Robiem juz formaty duzo razy ale i tak ciagle to samo :( Co chwile komp sie przycina.... i to niewiadomo od czego. Widzialem na innym forum ze nie tylko ja mam taki problem. Wiec musi byc jakas przyczyna tylko jaka ?? :roll: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 posprawdzaj temperatury. ja kiedys mialem tak z grafa,gram sobie wszystko chodzi oki az tu nagle zwiecha,naogul robilem reseta al raz nie zrobilem i po mniej wiecej 30 sekundach komp ruszyl.zalozylem cooler od cpu na karte i teraz jest oki.moze u ciebie jest podobnie,jakis wiatrak sie zacina albo cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 nowy dysk kup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Jaki system ? Jeżeli Xp zobacz w podglądzie zdarzeń czy czegoś nie wypisuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Równie dobrze może się grzać procek, grafa, może być coś z przerwaniami. Jak wygląda przycinanie? Jaki proces się przycina /najbardziej obciąża system/? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Sprawdz czy Ci sie przypadkiem dysk nie restartuje w trakcie pracy kompa. W momencie przyciecia posluchaj czy dysk przypadkiem nie wydaje dziwnych odglosow. Czasem jak sa problemy z zasilaniem dyskow to lubia sie restartowac i przez to przycina kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...