punek Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Witam!! Mam takie pytanie, czy można w noki 8210 można wgrać polski słownik t9? Bo jest angielski i niemiecki ale nie ma polskiego. Oczywiście polski może zastapić któryś z nich (ani jednego ani drugiego nie kumam :)) I jeszcze pytanie gdzie mogę dostać jakiś kabel do noki 8210 bo nigdzie nie mogę znaleść. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pzodrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Oczywiście, że można... 8) Mam N8210, soft: V 5.31 08-03-02 - i polski T9... A kabelki są TU... Pozdro 4 All... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ale zeby sie bawic kablkami trzeba miec podstawowa wiedze na ten temat i zdrowy rozsadek - tylko siemensa nie da sie zwalic softem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trener Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Czy może ktoś wskazać skąd pobrać v5.31? Albo może umiescić ją tutaj? Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 ale zeby sie bawic kablkami trzeba miec podstawowa wiedze na ten temat i zdrowy rozsadek - tylko siemensa nie da sie zwalic softem Siemensa tez sie da i to nawet wgrywajac soft typu FUBU. Obajwy: napis "wrong software" badz pikniecie przy starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...