Nessay Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Witam. Tak sie zlozylo, ze przeinstalowalem system i chcialem zainstalowac directa... wchodze na strone m$ i nie moge go sciagnac (web update) zonq. kumpel przeslal miu instalke ale ona nie pobiera :( wiec poszukalem w google pelnej wersji ale nie moge jej dostac. chodzi mi dokladnie o 9.0b w wersji angielskiej. jesli ktos wie skad sciagnac to niech da linka albo cos... danke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Na stronie z wersja websetup troszke niżej jest link do http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...Szukaj+z+Google pierwszy link od gory :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 sgj - nie mozna jej pobrac tak samo jak webupdate. Gie-eN-Zet - z tamtad tez nie :[ chodzi mi o sprawdzone linki... zonq konkretny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Jak nie mozna pobrać jak leci z transferem ponad 800kB/s. Update. Juz sciągnąłem i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 umnie błedy lecą.... ze nie mozna wyswietlic strony :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 w takim razie kombinuj w inny sposob bo linki sa pewne :? u mnie startnelo i na linku sgj i na tym z google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 no zaskoczylo wreszcie.... nie wiem dlaczego dopiero teraz ale od 2h nie moglem sciagnac. z gory dzieki za pomoc i cierpliwosc :) temat do skasowania imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...