Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Po czytaniu różnych postów doszedłem do wniosku że możnaby połączyć fora Podkręcanie i Hardware zostawiając Software osobno i oczywiście Oślą Łączkę :) Co Wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ja się zgadzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Mi jest obojętne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jak nie jak tak:)Wkoncu bylem pierwszy ktory to zaproponowal to jak mam sie nie zgadzac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ja jestem za bo jakoś jedno i drugie jest ze sobą dość ściśle związane a siedzenie na trzech różnych forach jest takie troche ciężkie no bo jest w końcu o/c hardware i soft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Witaj DJ na nowych smieciach :) Musimy jeszcze kiedys pogadac o techniawce i hiphopie na oslej laczce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Też jestem za połączeniem. :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jestem za - nie warto rozdrabniac forum... przynajmnij narazie... gdy sie rozwinie wtedy........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Po czytaniu różnych postów doszedłem do wniosku że możnaby połączyć fora Podkręcanie i Hardware zostawiając Software osobno i oczywiście Oślą Łączkę :) Co Wy na to? W ZADNYM WYPADKU wedle mnie niech beda osobno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 cześć no masz racje kiedyś pogadamy ale tak szczerze mówiąc to bardzo się mi niepodoba przeniesienie forum tweaka z dyskusji tutaj to wolniej chodzi i jakoś moim zdaniem bardziej obleśne choć może dlatego że młode ale poczekamy narazie raczej złe odczucia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 No masz racje DJ ze chodzi troche wolniej.Ja tu sie zalogowalem jako jeden z pierwszych i trzebabylo wtedy zobaczyc jaka byla nuda,teraz jest juz lajcik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 chodzić może mi chodzi szybcie tylko są 2 podstawowe + jescze nie ma tu tyle ludzi co gadaja bez sensu no i właśnei chodzi szybciej tylko interfejs mógłby być bardziej poważny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 no i jeszcze jedno co mnie bardzo denerwuje to to że nie pisze czy w danym poście są jakieś posty nie przeczytane to było extra teraz to niewidze czy już to czytałem czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 u mnie pojawia sie taki znaczek przy post`cie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 serio ?To tak jak u mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Więc tylko Dj ma problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 no tak w sumie to faktycznie dopiero teraz to zauważyłem są one w sumie w trochę innym kolorze porzydałoby się żeby był to bardziej kontrastowy ja kce skórki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 no tak w sumie to faktycznie dopiero teraz to zauważyłem są one w sumie w trochę innym kolorze porzydałoby się żeby był to bardziej kontrastowy ja kce skórki Skórki są w profilach :) A jak sie kliknie przy poście na strzałke to przenieśie cie do pierwszego nieprzeczytanego posta :) Nieraz troche szwankuje ale ma być poprawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 No i większością głosów połączyły się Podkręcanie i Hardware. Cała zawartość tego drugiego została ofcors przeniesiona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Widze że szybka reakcja na wynik ankiety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 no i to mnie się podoba a co do skór to nie ma jeszcze niebieskiej byłbym dźwięczny gdyby takowa się pojawiła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 no i to mnie się podoba a co do skór to nie ma jeszcze niebieskiej byłbym dźwięczny gdyby takowa się pojawiła Jest biało-niebieska i beżowa na razie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ale w sumie to teraz ta beżowa bardziej się mi podoba jakby było takie niebieskie jak na dyskusjach to byłoby extra chyba że pozwolisz mnie zrobić prosze !!!!!!!!!! :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ale w sumie to teraz ta beżowa bardziej się mi podoba jakby było takie niebieskie jak na dyskusjach to byłoby extra chyba że pozwolisz mnie zrobić prosze !!!!!!!!!! :?: Z tym to zapraszam na forum "O serwisie i forum" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Tylko zeby ludziom sie nie mylily znowu problemy hardware z problemami z windowsem :!: I czy watki o tuningu windy to na podkręcanie czy software dawac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 I czy watki o tuningu windy to na podkręcanie czy software dawac ? soft :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Tylko zeby ludziom sie nie mylily znowu problemy hardware z problemami z windowsem :!: Dlatego sa moderatorzy. Jakby co poprostu watki bedziemy przesuwac na software Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jestem jak najbardziej za .... z doswiadczenia widac ze powielane byly dosłownie te same watki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja jestem za. Nie trzeba bedzie tyle klikac zeby sobie poczytac. Nawet sie rumuje :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Połączyć zrobić fuzję tytanów :)!!!!!!!!!!!!!Nie trzeba będzie tyle razy klikać a i tak każdy znajdzie coś dla siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...