PITer Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Super pamiec działa na 175 na max timingach CL2, na 185 przy CL2.5 pamiec na gwarancji. Dlaczego chce sie pozbyć? bo chce takie, które będą biegały na ponad 200Mhz i mam takie na oku :) Cena: 400zł? hmm mozna ponegocjować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Jak sprzedasz za 50 zł to biore : )))) Ostatnio nie mam kasy wogóle, chyba wiesz dlaczego : ( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 za 50zł to Ci moge sprzedac jedna kosc z GF2Pro uszkodzonego, taktowana 400Mhz, bedziesz mial DDR PC3200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 No THX : P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 A jaką mam pewność ze dostane działającą kostke RAM'u a coś innego. Bo mógłbym być wstępnie zainteresowany........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 A jaką mam pewność ze dostane działającą kostke RAM'u a coś innego. Bo mógłbym być wstępnie zainteresowany........ Jak wszystko wypali to w sobotę miałbym kase...... A ile mozesz mi spuscic ze ceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 W sumie troszke Piotruńka : ) znam i można mu zaufać : D Piotrze Strzelecki Pozdrowienia : ))))) : ))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Co publicznie podajesz moje dane osobowe :) jestem PITer :P robie teraz dla Tweaka, wczesniej byłem w www.extremepc.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 sorry ze pytam ale jaki chipset obsługuje ddr 333 prócz sis? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 VIA KT333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Hehe za 600-700 to ja bede mial OCZ PC2700 albo PC3000 i pojda ponad 200 :) Nie ma to jak ojciec leci do NY pare razy do roku i kupi mi cos tam.Eh ludzie zeby u nas byl taki rynek i taka konkurencja to bysmy mieli taki sam zajebisty wybor i niskie ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...