Krootki Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 http://www.wicafe.com/kob.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Cytat http://www.wicafe.com/kob.htmniestety sa to tylko filmiki jak sobie jezdza w kolo, oraz gadaja o autach. nie ma wyscigow :( a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 No właśnie zauważyłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 FURY PIĘKNE ALE TO JEST MOJE MARZENIE: MUSTANG1 MUSTANG2 MOIM ZDANIEM POEZJA KSZTAŁTU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ja poprosze ta supre:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Mi by starczylo EVO6 :wink: Nie jestem burzujem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 tylko szkoda ze tam stoi EVO7 a nie EVO6, ja wlasnie te Evo7 poprosze :D /edit Albo nawet i EVO8, ciezko rozpoznac z przodu czarnego Lancera :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Poczytaj pierw adnotacje pod zdjeciami A skoro nie umiesz rozpoznac czy to Evo7 czy Evo8 nie zabieraj glosu. Bo jak komus cos wypominasz to podeprzyj sie faktami. a nie domniemaniami. Zwklaszcza ze Evo8 ma calkiem inna stylizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Mnie najbardziej zadziwiło to że tam ojcowie dają swoim dzieciom auta nawet jeśli nie skończył 10 lat. Np. ten gościu co ma to BMW M5 napisał że BMW to jego pierwszy całkowicie własny samochód bo w wieku 8 lat dostał nissana 280sx(chyba), i napisał że w bahrainie jest wiele BMW M5 które należą do dzieci i młodzieży 8-15-16-17 lat tyle że z szoferami :8 W tym momencie poprostu niewytrzymałem i postanowiłęm się podzielić spostrzeżeniami na tym forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 jonathan popatrz na zdjecie. Potem zabieraj glos. Nie wypomnialem ci, tylko zaznaczylem ze w "adnotacji" jest blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Skoro nie jestes pewien czy to 7 czy 8 to czemu sadzisz ze nie jest to 6???? po czym wnosisz???? Cytat Albo nawet i EVO8, ciezko rozpoznac z przodu czarnego Lancera A najlepsze jest to ze furki sa po tuningu. Wiec powiedz mi na czym opierasz swoje zdanie Ja wlasnie przejrzalem spora galerie Evo i nie bylbym taki pewny twojego zdania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 tu masz Lancera Evo "6" tych arabow. a tu masz Lancera Evo 6 T.M.E (Zwroc uwage na swiatla) Nie jest pewien czy to evo 7 czy evo 8 bo nie widze czy jest ten smieszny pierdzielnik pod znaczkiem Mitsu na grillu /edit Lepsze zdjecie Evo 6 od przodu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Wlasnie!!! Evo8 jest bardziej okragle u dolu. Od razu odpada. Evo6 wyszlo kilka wersji. Roznia sie naprawde i wygladem i osiagami. Evo7 znowu ma dla mnie wiecej tych wlotow :lol: Jezeli sa to auta przerabiane nie masz co opierac sie na swiatlach. bo na czarnym kolorze i tak "marnym" zdjeciu nie dojrzysz czy nie zostaly one zmienione badz nie maja nalepionych brewek, albo Bog wie czego jeszcze. Te zdjecie co podales. Ten samochod ma chyba wymieniony przedni bumper. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 No bo ten czarny co dalem to Tommi Makinnen Edition, Idac dalej to jest to chyba jednak Evo 8, ma wieksze swiatla od Evo7 Zwroc uwage na linie nadwoza na zdjeciu: Evo 6 jest bardziej kanciaste. Tu fotka Evo 7 od przodu: /edit I dla porownania fotka Evo 8 :> (Huh, ale sie rozpedzilem :))): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 to evo 7 evo 6 odpada: - jako jedyne z tych 3 serii ma wypuszczone progi - u arabow na powiekszeniu progi sa plaskie - brak zaokraglonych lusterek - skosne swiatla evo 8 odpada: - znaczek na grilu jest "luzem" - za malo okragly przod - inny wlot na masce pozatym - tylna lotka typowa dla evo 7 - u 6 i 8 lotki sa bardziej trojkatne po bokach (na jednym z innych zdjec to widac) takie jest moje zdanie :P =============== UPDATE mysle ze w takim temacie mozna dac TAKI LINK - milego ogladania :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 GNZ: uprzedziles mnie, mialem juz pisac o znaczku, wlotach i o lusterkach :) Jeszcze co do swiatel, looknijcie na kierunkowskazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Sorry za OT! ale Ajdaho ten mustang wgniata w fotel!! 8O :twisted: Nie no to najladniejszy wozek jaki w zyciu widzialem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Cytat Cytat http://www.wicafe.com/kob.htmniestety sa to tylko filmiki jak sobie jezdza w kolo, oraz gadaja o autach. nie ma wyscigow :( a szkodano to tak jakby potwierdza hipoteze R4VeN_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Dopiero po po ogledzinach spojlera musze oddac wam racje. Brakuje dolnej lotki. Aczkolwiek zawsze swiatla, lusterka, progi i spojlery mozna zmienic. Co do plaskosci telefony proponuje zobaczyc wersje Evo6 jaka bawila sie firma Tom's. Ale i tak bym wolal Evo6 niz Evo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Cytat to evo 7 evo 6 odpada: - jako jedyne z tych 3 serii ma wypuszczone progi - u arabow na powiekszeniu progi sa plaskie - brak zaokraglonych lusterek - skosne swiatla evo 8 odpada: - znaczek na grilu jest "luzem" - za malo okragly przod - inny wlot na masce pozatym - tylna lotka typowa dla evo 7 - u 6 i 8 lotki sa bardziej trojkatne po bokach (na jednym z innych zdjec to widac) takie jest moje zdanie :P Może i to wszystko prawda co piszecie, ja się nie sprzeczam :P Ale trzeba też zauważyć, że żaden problem przełożyć rzeczy od nowszej wersji do starej. Można mieć "nowszą" wersję bez kupowania nowego samochodu :) Przykład naszego "podwórka"? Np. Audi 80 sprzed 91 roku przerabiane na wersję B4, Marcedes W124 przerabiany na "okularnika" (LOL). Może Araby się pomyliły, a może to po prostu przerobione EVO6 na EVO7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 A ja dla relaksu proponuje obejrzeć sobie ten filmik o maluchu :wink: Uwaga filmik można poprać przez eDonkey , eDonkey2000 , eMule , Overnet etc. Naprawde warto :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Cytat A ja dla relaksu proponuje obejrzeć sobie ten filmik o maluchu :wink: Uwaga filmik można poprać przez eDonkey , eDonkey2000 , eMule , Overnet etc. Naprawde warto :lol: Heh, stare ale naprawdę zarąbiste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ladnie sobie zyja nie ma co... tylko opowiesci tego kolesia sa moim zdaniem mocno pokolorowane. 360km/h nawet przy 600 konnym [hp] Porsche wydaje sie troche nieprawdopodobne. Skromnosc to tez nie ich zaleta.... ale napewo jest czego zazdroscic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Cytat Może i to wszystko prawda co piszecie, ja się nie sprzeczam :P Ale trzeba też zauważyć, że żaden problem przełożyć rzeczy od nowszej wersji do starej. Można mieć "nowszą" wersję bez kupowania nowego samochodu :) Przykład naszego "podwórka"? Np. Audi 80 sprzed 91 roku przerabiane na wersję B4, Marcedes W124 przerabiany na "okularnika" (LOL). Może Araby się pomyliły, a może to po prostu przerobione EVO6 na EVO7. dokladnie - chcialem to napisac ale mi necik padl :? co do wersji evo 8 to sprawa jest w sumie bezsprzeczna :lol: wszedl on do psprzedazy w japoni w 2003 pod koniec stycznia - nie sadze aby ten arab przyjechal nowka od razu na zlot ;) - temat od nich zalozony jest wlasnie w koncu stycznia jest to seria evo 7 lub evo 6 MEGA zmodowany na evo 7 (progi, lotka, lusterka, gril i lampamy przednie) ;) mialem tez napisac tym co dalej sadza ze bardziej przypomina evo 6 zeby lookneli na lampy przednie - jedynie evo 6 ma podzielona lampe na 2 czesci (migacz osobno) - w 7 i 8 jest juz tylko 1 klosz ... i taki ma wlasnie wersja araba moze faktycznie ojciec tego araba ma mniejsza rafinerie i musial kupic synowi 6 modowalnego na 7 :P ale nie sadze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Dlatego ja tez nie jestem pewien. Widzialem kilka modeli Evo6 i naprawde sa one najrozniejsze. bardzo rozniace sie w wygladzie i osiagach. A tak jak mowilem. Wymienic lampy to dzien roboty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 arabowie i murzynki moze nie potrafia sie scigac... ale jakby przyszlo co do czego to przynajmniej maja czym, w przeciwienstwie do nas :) piekny link!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 te zdjęcia są jakieś dziwne, jakby po jakimś retuszu, (fotomontażu ?!!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Cytat te zdjęcia są jakieś dziwne, jakby po jakimś retuszu, (fotomontażu ?!!!!)Te zdjęcia były robione przez Reutera, przynajmniej tak jest napisane na tamtym forum. Poza tym są filmiki z tego zlotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Cytat te zdjęcia są jakieś dziwne, jakby po jakimś retuszu, (fotomontażu ?!!!!) Hehehheehhee, no tak - teoria spisku rządzi :D :D :D Wszędzie kłamstwo i oszustwo! Nic nie jest już prawdziwe... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Cytat Cytat te zdjęcia są jakieś dziwne, jakby po jakimś retuszu, (fotomontażu ?!!!!) Hehehheehhee, no tak - teoria spisku rządzi :D :D :D Wszędzie kłamstwo i oszustwo! Nic nie jest już prawdziwe... :lol: :lol: :lol: Pewnie niektórzy by woleli żeby to były fotomontaże, bo jak ktoś patrzy czym jeżdżą ich równieśnicy w dubaju lub bahrainie to nie chce w to wierzyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...