Skocz do zawartości
michalak

Zobaczcie tylko czym "wożą" się młodzi szejkowie !

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie najbardziej zadziwiło to że tam ojcowie dają swoim dzieciom auta nawet jeśli nie skończył 10 lat. Np. ten gościu co ma to BMW M5 napisał że BMW to jego pierwszy całkowicie własny samochód bo w wieku 8 lat dostał nissana 280sx(chyba), i napisał że w bahrainie jest wiele BMW M5 które należą do dzieci i młodzieży 8-15-16-17 lat tyle że z szoferami :8

W tym momencie poprostu niewytrzymałem i postanowiłęm się podzielić spostrzeżeniami na tym forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro nie jestes pewien czy to 7 czy 8 to czemu sadzisz ze nie jest to 6????

po czym wnosisz????

Cytat

Albo nawet i EVO8, ciezko rozpoznac z przodu czarnego Lancera 

A najlepsze jest to ze furki sa po tuningu.

Wiec powiedz mi na czym opierasz swoje zdanie

Ja wlasnie przejrzalem spora galerie Evo i nie bylbym taki pewny twojego zdania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

tu masz Lancera Evo "6" tych arabow.

Dołączona grafika

a tu masz Lancera Evo 6 T.M.E

(Zwroc uwage na swiatla)

Nie jest pewien czy to evo 7 czy evo 8 bo nie widze czy jest ten smieszny pierdzielnik pod znaczkiem Mitsu na grillu

/edit

Lepsze zdjecie Evo 6 od przodu:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie!!!

Evo8 jest bardziej okragle u dolu. Od razu odpada.

Evo6 wyszlo kilka wersji. Roznia sie naprawde i wygladem i osiagami.

Evo7 znowu ma dla mnie wiecej tych wlotow :lol:

Jezeli sa to auta przerabiane nie masz co opierac sie na swiatlach. bo na czarnym kolorze i tak "marnym" zdjeciu nie dojrzysz czy nie zostaly one zmienione badz nie maja nalepionych brewek, albo Bog wie czego jeszcze.

Te zdjecie co podales. Ten samochod ma chyba wymieniony przedni bumper.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo ten czarny co dalem to Tommi Makinnen Edition, Idac dalej to jest to chyba jednak Evo 8, ma wieksze swiatla od Evo7

Zwroc uwage na linie nadwoza na zdjeciu:

Dołączona grafika

Evo 6 jest bardziej kanciaste.

Tu fotka Evo 7 od przodu:

Dołączona grafika

/edit

I dla porownania fotka Evo 8 :> (Huh, ale sie rozpedzilem :))):

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to evo 7

evo 6 odpada:

- jako jedyne z tych 3 serii ma wypuszczone progi - u arabow na powiekszeniu progi sa plaskie

- brak zaokraglonych lusterek

- skosne swiatla

evo 8 odpada:

- znaczek na grilu jest "luzem"

- za malo okragly przod

- inny wlot na masce

pozatym

- tylna lotka typowa dla evo 7 - u 6 i 8 lotki sa bardziej trojkatne po bokach (na jednym z innych zdjec to widac)

takie jest moje zdanie :P

===============

UPDATE

mysle ze w takim temacie mozna dac TAKI LINK - milego ogladania :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero po po ogledzinach spojlera musze oddac wam racje. Brakuje dolnej lotki.

Aczkolwiek zawsze swiatla, lusterka, progi i spojlery mozna zmienic.

Co do plaskosci telefony proponuje zobaczyc wersje Evo6 jaka bawila sie firma Tom's.

Ale i tak bym wolal Evo6 niz Evo7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

to evo 7

evo 6 odpada: 

- jako jedyne z tych 3 serii ma wypuszczone progi - u arabow na powiekszeniu progi sa plaskie

- brak zaokraglonych lusterek

- skosne swiatla

evo 8 odpada:

- znaczek na grilu jest "luzem"

- za malo okragly przod

- inny wlot na masce

pozatym

- tylna lotka typowa dla evo 7 - u 6 i 8 lotki sa bardziej trojkatne po bokach (na jednym z innych zdjec to widac)

takie jest moje zdanie :P

Może i to wszystko prawda co piszecie, ja się nie sprzeczam :P Ale trzeba też zauważyć, że żaden problem przełożyć rzeczy od nowszej wersji do starej. Można mieć "nowszą" wersję bez kupowania nowego samochodu :) Przykład naszego "podwórka"? Np. Audi 80 sprzed 91 roku przerabiane na wersję B4, Marcedes W124 przerabiany na "okularnika" (LOL).

Może Araby się pomyliły, a może to po prostu przerobione EVO6 na EVO7.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladnie sobie zyja nie ma co... tylko opowiesci tego kolesia sa moim zdaniem mocno pokolorowane. 360km/h nawet przy 600 konnym [hp] Porsche wydaje sie troche nieprawdopodobne. Skromnosc to tez nie ich zaleta.... ale napewo jest czego zazdroscic :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Może i to wszystko prawda co piszecie, ja się nie sprzeczam  :P Ale trzeba też zauważyć, że żaden problem przełożyć rzeczy od nowszej wersji do starej. Można mieć "nowszą" wersję bez kupowania nowego samochodu :) Przykład naszego "podwórka"? Np. Audi 80 sprzed 91 roku przerabiane na wersję B4, Marcedes W124 przerabiany na "okularnika" (LOL).

Może Araby się pomyliły, a może to po prostu przerobione EVO6 na EVO7.

dokladnie - chcialem to napisac ale mi necik padl :?

co do wersji evo 8 to sprawa jest w sumie bezsprzeczna :lol:

wszedl on do psprzedazy w japoni w 2003 pod koniec stycznia - nie sadze aby ten arab przyjechal nowka od razu na zlot ;) - temat od nich zalozony jest wlasnie w koncu stycznia

jest to seria evo 7 lub evo 6 MEGA zmodowany na evo 7 (progi, lotka, lusterka, gril i lampamy przednie) ;)

mialem tez napisac tym co dalej sadza ze bardziej przypomina evo 6 zeby lookneli na lampy przednie - jedynie evo 6 ma podzielona lampe na 2 czesci (migacz osobno) - w 7 i 8 jest juz tylko 1 klosz ... i taki ma wlasnie wersja araba

moze faktycznie ojciec tego araba ma mniejsza rafinerie i musial kupic synowi 6 modowalnego na 7 :P

ale nie sadze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

te zdjęcia są jakieś dziwne, jakby po jakimś retuszu, (fotomontażu ?!!!!)

Hehehheehhee, no tak - teoria spisku rządzi :D :D :D Wszędzie kłamstwo i oszustwo! Nic nie jest już prawdziwe... :lol: :lol: :lol:

Pewnie niektórzy by woleli żeby to były fotomontaże, bo jak ktoś patrzy czym jeżdżą ich równieśnicy w dubaju lub bahrainie to nie chce w to wierzyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi