SpiderMAN Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 A myślicie że zmiana qlera poradzi coś ? Bo jak nie to niewarto tego qpować tylko zbierać na nową grafe :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jak uzbieram kase to akurat tanio bedzie R300 :? Powinno pomoc... Ale tego to tutaj nikt nie zareczy wlasna glowa! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 To trzymam Cię za slowo :D :wink: To co kupić Ceystal Orba za 58 pln czy G4 Boostera za 74 razem z radiatorami na RAM ? I dotego Arctic Silver III. Te ceny to z 4MAXa, na giedzie powinno być taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 No ale czy to nie dziwne ze zimna karta odrazu po wlaczeniu sie krzaczy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Dodam że grafa byla dosyc ostro krecona PowerStripem, moze to ja cos zwalilem ??? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Dodam że grafa byla dosyc ostro krecona PowerStripem, moze to ja cos zwalilem ??? :? Sprawdz ja w innym kompie. jak bedzie sie dzialo to samo to idz z nia do serwisu niech ci sprawdza. Tylko sie nie przyznawaj, ze cos kreciles. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 tylko ze ona niejest na gwarancji, mozna z nia gdzies isc jak nie jest na gwarancji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Dodam że grafa byla dosyc ostro krecona PowerStripem, moze to ja cos zwalilem ??? :? Sprawdz ja w innym kompie. jak bedzie sie dzialo to samo to idz z nia do serwisu niech ci sprawdza. Tylko sie nie przyznawaj, ze cos kreciles. :)Przecież napisał że karta nie jest na gwarancji.. Wg mnie przegrzałeś pamięci i z dużą dozą prawdopodobieństwa za długo ona nie pociągnie. Może jak poprawisz chłodzenie to jeszcze coś z niej będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Dodam że grafa byla dosyc ostro krecona PowerStripem, moze to ja cos zwalilem ??? :? Sprawdz ja w innym kompie. jak bedzie sie dzialo to samo to idz z nia do serwisu niech ci sprawdza. Tylko sie nie przyznawaj, ze cos kreciles. :)Przecież napisał że karta nie jest na gwarancji.. Wg mnie przegrzałeś pamięci i z dużą dozą prawdopodobieństwa za długo ona nie pociągnie. Może jak poprawisz chłodzenie to jeszcze coś z niej będzie No to faktycznie nie pozostaje mu nic innego jak zrobic lepsze chlodzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 zmien paste termoprzewodzaca i cooler na gpu oraz doloz radiatory jesliu nie mamna pamieci a jak sa to sprawdz czym sa przyczepione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 hmmm... Ale do czasu kiedy mi się cooler nie obluzowal wszystko bylo quul :cry: A mozna to oddac do jakiegos serwisu albo czegos podobnego jak nie jest na gwarancji zeby chociaz sprawdzili o co chodzi ? widzisz sam sobie odpowiedziales na pytanie. jak masz obluzowany cooler to sie nie dziw ze gpu sie przegrzewa, krzaki to wlasnie wina przekreconego gpu albo za wysokiej temp gpu a nie pamieci, pamieci jak za bardzo przekrecisz to wyskakuje efekt sniegu. zamocuj ten cooler porzadnie na gpu. Jest jeszcze jedna mozliwosc - jak ci sie poluzowal cooler to gpu sie przegrzalo i poprostu sie uszkodzilo, wtedy juz nic nie pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 masz kasę kup sobie tego fajowego thermalteka. Jak nie pomoże założysz to na NV30 które masz zamiar kupić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: To CrystalOrba czy tego miedzianego Thermalteke ? BTW: jak nie pomoże to się powiesze 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: To CrystalOrba czy tego miedzianego Thermalteke ? BTW: jak nie pomoże to się powiesze 8) To jeszcze powiec co zrobiłeś jak ten radiator się obluzował? Od razu zamocowałeś go poprawnie? ps. Nie martw się zawsze może być gorzej...jak ci jeszcze proc padnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Radiator zamocowalem of korz odrazu. Kupie CrystalOrba i jakieś radiatorki a jak niepomoże to zaczne zbierać na Radeona8500 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Radiator zamocowalem of korz odrazu. Kupie CrystalOrba i jakieś radiatorki a jak niepomoże to zaczne zbierać na Radeona8500 :P CrystalOrb - dobry wybór. A radiatorki na pamieci zrob sobie sam z jakiegos starego radiatora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...