j.h.hudy Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 co jakis czas jak slucham mp3 i przegladam strony internetowe to wyskakuje ekran przelaczania uzytkownika 8O 8O pyt2: od jakiegos czasu mam zolty dymek przy pasku zadan ze jest konflikt adresow ip 8O jestem podpiety do sieci lokalnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ekran ten wyskakuje jak klepniesz prawy windows + l moze probojesz ł wpisac i naciskasz nie ten przycisk?? hehe - niezle wytlumaczenie;p a co do drugiego - to ktos wlacza kompa(huba,akcesspointa itp) z ustawionym tym samym numerem ip -> albo zmien swoj - > albo przedreptaj sie do admina- jesli takowy istnieje i zglos to jemu - bo moze ktos sie proboje podszyc pod Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Ja miałem coś podobnego tylko u mnie to wyglądało tak: Uruchamiał się WinXP potem wyskakiwał napis 'trwa uruchamianie systemu windows' potem 'ładowanie profilu użytkownika' i pojawiała się tapetka na 5-10 sekund i potem znowu ekran 'trwa zapisywanie ustawien' następnie 'trwa wylogowywanie' i byłem na ekranie wyboru usera i cały czas to samo wkółko bez żadnej przerwy. Usunięcie profila nic nie dało, gdyż profil był tylko jeden - mój (byłem adminem). No a na bank nie naciskałem falgi czy jakoś tak jak ChrisB mówił. Ale oczywiscie reinstall w tym przypadku pomógł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...