Falcon Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 siemka zastanawiam sie dlaczego po wyslaniu z mojej poczty meile dochodzą (adres poczty wp czy tez onet tlen) tylko w obrebie polski , natomiast zupelnie nie dziala poczta gdy prubuje wyslac na adress kolegi ze stanow ? bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi od znajomego ze Stanow a niestety kazdy meil jest zwracany kiedy prubuje wyslac list . pomocy! :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 bez sensu troche :? 1. jaki komunikat zwraca server pocztowy ? 2. moze masz zlego maila ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 a moze wysylasz plik o zbyt duzej objetosci ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ad2)Adres jest napewno dobry to samo dzieje sie kiedy on prubuje wyslac meil na moją poczte w tym tak samo dzieje sie na poczcie tlen onet wp . Ad1)komunikat niepamietam skasowalem w kazdym razie zwracal meil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Hi. This message was created automatically by mail system at Wirtualna Polska. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. Sorry, I wasn't able to establish an SMTP connection. (#4.4.1) I'm not going to try again; this message has been in the queue too long. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 raczej nie jest to normalny list powiedzmy pare zdan . to raczej ne to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...