MarK Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 co sądzicie o : http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6761302 czy to nie oby za tanio jak na taką kartę, bo jak co to chyba zalicytuje :P :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Troszkę za tanio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 co sądzicie o : http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6761302 czy to nie oby za tanio jak na taką kartę, bo jak co to chyba zalicytuje :P :?: drogo zle , tanio tez zle ... co za ludzie.mozesh licytowac, dajesh cene 2000 i wszyscy sa HAPPY.ty i on jeszcze bardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Snap masz racje.A ty Mark bierz towar bo zostal tylko 1 dzien do konca.ja bym bral ale nie mam forsy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 PixelView ?? uwazaj! Za taka cene, IMO to albo sprzedaje wariat(ka), ewentualnie ktos wygral w totka, lub - co bardziej prawdopodobne - karta jest jakos skaszaniona na obrazie. Moze byc cos nie tak :? Ostatecznie pochodzi z kradziezy.. a wtedy to mozesz kupic.. 8) Ostateczna z ostatecznych mozliwosci to taka, ze moge byc przewrazliwiony co do kupowania tanio na aukcjach. (ale mam powody) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 PixelView ?? uwazaj! Za taka cene, IMO to albo sprzedaje wariat(ka), ewentualnie ktos wygral w totka, lub - co bardziej prawdopodobne - karta jest jakos skaszaniona na obrazie. Moze byc cos nie tak :? Ostatecznie pochodzi z kradziezy.. a wtedy to mozesz kupic.. 8) Ostateczna z ostatecznych mozliwosci to taka, ze moge byc przewrazliwiony co do kupowania tanio na aukcjach. (ale mam powody) Jak to mawiaja : "Tanio qpisz, 2x qpisz" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 I co z ego ze tanio pewnie i tak jak cena nie bedzie zadowalała tego gostka co sprzedaje to i tak wyrzuci wasze oferty i napisze ze karta padła lub cos innego z drugiej jednak strony ja ostatnio dorwałem na allegro solteka kav + a850@1000 + 3x256 ram PQI + coolermaster ( jakis badziewny ale jest ) wlasnie zgadnijcie za ile :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 a ha i jezcze nie zauwazylem Płatne jest z góry czyli moze cie zrobic w konia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 1200 zl 8) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 1200 zl 8) :?:no co ty jakieś 850 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 moze was zdziwie ale kupiłem to za 499 + 40 za kuriera długo z gościem korespondowałem (prawie miesiąc) bo nie chciał mi wysłać przez poczte potem pisał ze nie ma czasu zeby wysłać bo w ogole to chciał sprzedac komus z Warszawy do reki ale udało mi sie a w czasie tego naszego pisania pamieci poszły w góre :lol: ale jestem w 100% zadowolony z zakupu w koncu za tyle to sprzedałem na allegro NMC 8TAX+ na kt133 + duron 700 lekko ukruszony ale działa + ram 1x128 pc133, 1x64 pc133 i 3x64 pc100 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 eee....... to niezle Ci sie trafilo.sprzet calkiem spoko jak na przyklad do giercownaia lub pisania 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Oj coś za tanio, podekrzane to jest Ja polecam http://strony.wp.pl/wp/pinkas1/ niedlugo dam na aukcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 heh.......autoreklama 8) to jest to 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 moze koklesiowi sie przelewa i juz sobie upatrzyl jakiegos 4 Ti 4600 Ultra Full Wypas z telewizorem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 taaaaaaaa.......... Promocja kupisz Geforce 4 za 300 zl a dostaniesz Telewizor plazmowy 80 cali+DVD+kino domowe+puszka piwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...