maxxim Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Witam! Ktory cooler bylby lepszy na mocno podkreconego "bartka" 2500+ ?? W tej chwili widzialem je dostepne na www.cooling.pl i musze przyznac ze mocno sie zastanawiam..3D cooler to nowosc.. Czekam na sugestie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Wlasnie napisalem do Cooling.pl, postaram się wziąć ten coolerek do testów i porownac go z Volcano 12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 przydałoby sie jeszcze porównać z zalmanem 7000A Al-Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dasabdul Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Wydaje mi się, że w testach wydajność Gigabyte 3d będzie taka sama jak Volcano 12. Ponadto Gigabyte wygląda na cichszego (wnioskuję z tego co znalazłem w sieci). Jednak najważniejsze co je różni to waga: Gigabyte 430g, a Volcano 708g! Pomimo zapewnień producenta(ThermalTake) o pełnym bezpieczeństwie, to wolę na procu mieć coś lżejszego niż cegłówkę. Jedyny minus to różnica w cenie - 20 zł w cooling.pl. Na razie wszystko wygląda bardzo apetycznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasko Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Miałem brać, ale po tym co przeczytałem na http://www20.tomshardware.com/cpu/20040212/ daruje sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 liczylem ze cos wiecej pokaze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dasabdul Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Oj i mam problem! Już myślałem, że znalazłem Swój wentyl na 2500B a tu po teście w powyższym poście, jak również po innych badaniach w sieci okazuje się, że jedyną zaletą tego wentyla są diody na niebiesko :lol: Cóż, trza szukać dalej. Czekam na porządny test kogoś z Polskich overclockerów/killerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 w Chipie najnowszym numerze jest porównanie Zalmana 7000A - Cu do tego Gigabyte-a.....wygrał Zalman. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...