miromat Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Czy Nero Express ma taką funkcję, aby przy nagrywaniu muzyki można tak ustawić w opcjach, aby jeden utwór przechodził płynnie w drugi, bez żadnych przerw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 nie wiem jak express ale zwykly nero jaki ja mam ma taka opcje ... PPM na utwor / wlasciwosci / przerwy miedzy sciezkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gie-eN-Zet, zaznaczasz wszystkie utwory, wybierasz wlasciwosci i w przerwach ustawiasz 0. Jedynie na 1 utworze musisz ustawic wartosc wieksza, czyli 1. Co do tego Nero Express, to w żywca po wybraniu kompilacji AudioCD, po prawej stronie masz do zaznaczenia opcje 'Bez przerw miedzy sciezkami'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gie-eN-Zet, zaznaczasz wszystkie utwory, wybierasz wlasciwosci i w przerwach ustawiasz 0. Jedynie na 1 utworze musisz ustawic wartosc wieksza, czyli 1. no chyba nie sadziles ze klikam na kazdy utwor z osobna ;) ? az tyle potrafie sie domyslic :P (choz zadko kozystam z tej opcji to z 3 razy juz skladalem techniczna plyte ktora leciala ciagiem :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...