diabel86 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 bylo o tym niedawno - wzorki z tatuazy. poSZUKAJ :)bylo o tym niedawno - wzorki z tatuazy. poSZUKAJ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ...hmmm... a ja mam prośbę: mógłby ktoś z dużym doświadczeniem w malowaniu napisać/pozbierać z temtów wszystko na temat dobrego malowania i zapuścić do FAQ?? Ten toppic niedługo utonie w archiwum, a przydałoby się, gdyby to było w łatwo dostępnym dla początkujących lakierników :')) miejscu... EDIT: Mam blachy wyszlifowane do zera. jaki podkład na początek - jakiś specjalny, czy pierwszą warstwę przejechać minią...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 nie wal yle postow pod rzad... a ciezko jest sie ruszyc do jakiegos sklepu z farbami i zapytac czy dawac podklad itd ? wydaje mi sie ze ludzie tam pracujacy powinni miec taka wiedze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeraZet Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 mam jedno pytanko!!!! jak zrobic zeby wyszczegolnione miejsca byly delikatnie chropowote i troszke uwypoklone a nie gladkie jak pupcia niemowlaka!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ...hmmm... może trochę mocnego kleju w te miejsca i obsypać piaskiem, etc. Potem zamalować...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeraZet Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 obawiam sie ze jak bym obsypal piaskiem klej to po jakims czasie ten piasek by sie wykroszyl( ten z zewnatrz) i robota by byla spartolona!!! moze jakis inny pomysl??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...