Mąki Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Mam problem bo jutro mam kupić zasiłkę, chciałem kupić http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9592, ale ostatnio pojawił się na komputroniku taki zasilacz http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10679. Stąd mam pytanie, czy warto dopłacać 73 zł do tej zasiłki? Czy jest ona dużo lepsza? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ja wybrałbym ten drugi zasilacz czyli Modecom CWT-350BDP bez zastanawiania sie chociaz trzeba doplacic za niego 73 zł ale jest bardzo dobry tu masz linka do testów a sam sie przekonasz http://www.benchmark.pl i po prawej stronie jest artykuł "apetyt na prąd przegląd zasilaczy atx" pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 moim zdaniem lepiej wziąć chieftec'a 360W, cena 199zł (poprawiłem)chyba, że zdrożał ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 chciałeś chyba powiedziec 219zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Zamówiłem Modecom CWT-350BDP. Jutro będzie, także mam nadzieję że będzie ok. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Czekamy na pierwsze wrażenia, szczególnie na temat głośności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Mam go!!! Zasilacz jest bardzo ładny, koloru czarnego z podświetlanym na czerwono tylnim wentylem. Jeżeli chodzi o głośność to jest bardzo cichy, bynajmniej w porównaniu z moim deerem 400w. Po zamknięciu budy zasilacz staje się praktycznie niesłyszalny, a jedyny wentyl którego słyszę to ten na procu. Zrobiłem godzinny test w prime95 (na dłuższy nie mam cierpliwości) i przeszedł bez problemu (mój konfig to ten z radkiem 9700, mam 2 dyski segate'a 40GB 7200 i samsunga 120GB 7200, a dodatkowo w budzie 3 wentyle 8x8 na 12v). Nie zamieszczam napięć bo mój epox podaje jakieś brednie, które są gorsze niż na codegenie np. -12v=-12,94 itp. Jak by ktoś miał linka do metody, co jak i gdzie mierzyć napięcie miernikiem to był bym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 na czerwono podświetlany ? a nie niebieski ? LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Na komputroniku jest napisane, że oba świecą się na niebiesko. Jednak okazuje się, że czarny zasilacz świeci na czerwono. Wygląda to jakby zasiłka się paliła :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 a świecą oba wentyle czy tylko jak mniemam 80mm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 na czerwono podświetlany ? a nie niebieski ? LOL niebieska zasiłka świeci na niebiesko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 świeci tylko ten 8x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...