-Sid-The-Rat=> Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 poszukuje adresu, najlepiej z rekomendacja, jakeigos punktu w ktorym moge zreanimowac moje mobo - zly flash biosu - sprawa jest dosc pilna bo coz.. komp to narzedzie mojej pracy zna ktos taki punkt? najlepiej z telefonem/www/mailem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Kilka sklepów na wge. Ja flashowałem w axusie bodajże. Telefon powinien być na www.wge.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 dobrze by bylo jakbys sie bujnal na wgk ze swoja plyta i odrazu jak zflasciach!a biosa poprosil o sprawdzenie bo mojemu kumplowi (jeszcze na shuttle AK-12) nagrali zly badz zle nagrali i potem byla wielka awantura ze to nie mozliwe ze oni dobrze nagrali a on skopal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Ja nie miałem problemów. Coprawda zapłaciłem chyba 60pln z kostką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 juz bylem na wge - bede uderzal do tm komputer albo do sklepu w tym samym korytarzu dokladnie w polowie - 50 ze mnie zedra ale trudno - historie tego flasha - ktory mnie niepokoi lekko mozna znalesc na forum.cdrinfo.pl /offtopic - lekko sie wkurzylem grrrr... dzieki chlopaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...