lukasz1 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Mam pare pytań: 1. Jezeli ktos posiada wyzej wyminiony sprzet, czy moglby sie podzielic opinia?? 2. Czy stacjonarnych odtwarzaczach jest mozliwosc aktulaizacji frimware(biosu...itp), aby byla mozliwosc w przyszlosci odtwarzania filmow zenkodowanych nowszym kodekiem?? 3. Jak z dzwiekiem?? Czy dobra jakosc (zakladajac ze dzwiek na divx jest w mp3 bitrate 128)?? 4. Jakie standardy dzwieku(dts...itp)?? 5. Czy wogole warto sie bawic?? Dziekuje za wszelkie posty. Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 i czy umożliwiają wyświetlanie napisów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Nie mam, ale troszkę się interesowałem i z tego co wiem to istnieje możliwość upgrade'u firmware, a także można wyświetlać napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...