Dreed Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 tak sie zastanawiam jak przerobic cos z ta zwykla klawiatura bedziecie mieli jakkies pomysly to piszcie ;P:P:P :) hehe czlowiek chce wstawic jakiegos bajera w kalawiature a wy tylko na cene patrzycie .. dobra to jak ztuningowac - dodac lampeczki w normalnej bialej klawiaturze za 10zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Możesz przybliżyć co tak wlaściwie masz na myśli :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreed Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 no jakies didki gdzies powsadzane :) itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Ja bym takiej ladnej nie tykal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 mam taka klawiaturke (zestawik MX), zostaw ją człowieku w spokoju Mozesz ja tylko sp*****:) NIE MA SENSU JEJ MODOWAC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ej no chlopak chce sie pochwalic a wy co :) ladna klawiatoorka ladna super bylo by jak bys wstawil hyper jasna diode w enter tak zeby po oczach dawala Jaja sobie robisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Dreed, zmień tytuł wątku (przycisk "zmień" w pierwszym poście), bo tytuł "jak sadzicie" nie przekazuje żadnej konkretnej informacji o treści posta, jest więc nieregulaminowy. Do nowych/rzadko nas odwiedzających użytkowników- WAŻNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Dreed zanim wezmiesz sie za modowanie tej klawiatury to ja zorbierz i sprawdz czy masz w srodku na tyle duzo miejsca zeby sie w cos bawic. Zawsze mozesz zmienic diody, ktore sa na inny kolor, ale dodatkowych to bym nie wstawial :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Dreed zanim wezmiesz sie za modowanie tej klawiatury to ja zorbierz i sprawdz czy masz w srodku na tyle duzo miejsca zeby sie w cos bawic. Zawsze mozesz zmienic diody, ktore sa na inny kolor, ale dodatkowych to bym nie wstawial :wink: Eeeee tam :D Ja bym wstawil kilka :wink: np. tak: Sorry za jakosc, ale z webcama nie dalem rady lepiej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ja w jednym nawigatorze wymieniłem tylko diodki na niebieskie.. teraz mam nowego w wersji SE i też go to czkea tylko jeszcze czasu nei miałem ;) ale diodki już leżą :twisted: bo te zielone śiwatełka nie pasują mi tu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 aRoo"] Dreed zanim wezmiesz sie za modowanie tej klawiatury to ja zorbierz i sprawdz czy masz w srodku na tyle duzo miejsca zeby sie w cos bawic. Zawsze mozesz zmienic diody, ktore sa na inny kolor, ale dodatkowych to bym nie wstawial :wink: Eeeee tam :D Ja bym wstawil kilka :wink: ... No wiesz..... widzialem juz bardziej ekstremalne projekty >link< :wink: Poza tym ten logitech na polprzezroczysty material wiec podswietlenie bedzie ladne, ale nie zmienia to faktu ze na poczatu temat i pierwszy post troszke inaczej wygladal niz teraz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...