-misiek- Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Szanowni koledzy posiadam Epoxa 8RDA (najnowszy bios)Athlona XP 2600+ (333MHz), obecnie śmiga 11*200 na VCore 1,725: pytanie ile i jak pocisnąć go mocniej. Mnożnik chyba niestey mam zablokowany. Zgóry dzięki za info :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 w grudniu nie wiedzialem nic o kreceniu ale kompa mialem kreconego juz na drugi dzien jak kupilem wystarczy dobry sprzet, ta stronka i odwaga (wodeczka rooolez ) :D takze poszukaj poczytaj nawet powinienes miec specjalna ksiazeczke o o/c dolaczona do plyty bo mam identyczna a potencjal w tym procku jest boski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-misiek- Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No i poszło lepiej 11,5*200 przy 1.85 VCore temperatura max 49st. jak myslicie warto próbować kręcić go wyżej? Cisnąć po magistrali czy mnożniku :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Mnożnik chyba niestey mam zablokowany. Zgóry dzięki za info :DChyba jednak nie :arrow: No i poszło lepiej 11,5*200 przy 1.85 VCore temperatura max 49st. Co do twoich pytań to użyj "szukaj" tam wszystko znajdziesz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...