peza Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Mam pytanko jak podniesc napiecie prockowi?? mam cel 433Mhz pracujacego na 66Mhz ale chce dac mu 83Mhz slyszalem ze nalezy tez podniesc napiecie do 2.2V. ale nie wiem gdzie to zmienic szukalem w biosie ale tam nic takiego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 moze podaj nazwe plyty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 GA-686LX3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Normalnie zmiana napięcia powinna być w biosie. Ale masz nietypoą karte lub bios jakiś dziwny. Spróbuj wgrać nowy bios i może to rozwiąże sprawę! Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...