Skocz do zawartości
DeeSeL

Statystyki SETI@Home zawsze aktualne ;)

Rekomendowane odpowiedzi

A co mialby takowy wg Ciebie tu robic? (oprocz rzeczy oczywistych, czyli sprzatania - choc akurat to, przynajmniej narazie, potrzebne nie jest)

Pozatym sadze, ze kucyk zaglada tu co jakis czas, w koncu to jego obowiazek 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu jeszcze wróce ;) Chyba :)

No to krzyżyk na drogę. Nie chcę być złośliwy, ale osobiście nie wydaje mi się żeby ktoś miał zacząć płakać z tego powodu.

Twoja decyzja, Twój wybór, bye!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu jeszcze wróce ;) Chyba :)

No to krzyżyk na drogę. Nie chcę być złośliwy, ale osobiście nie wydaje mi się żeby ktoś miał zacząć płakać z tego powodu.

Twoja decyzja, Twój wybór, bye!

Coś taki nerwowy? ;P

DeeSeL odszedłeś dlatego, że nie ma moderatora tego działu?? :o

Trochę nie rozumiem Twojej decyzji, przecież to sprawa nie zależna

od nas...

W każdym razie mam nadzieje, że wrócisz.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś jest dzieciakiem to szkoda, czas robi swoje zapraszamy jak skończysz 17lat. Ktoś kiedyś powiedział nie ważne jak się zaczyna ważne jak się kończy, ale nie bież tego do serca.

Cześć i kij Ci w torbę, tak mawiała mi kiedyś moje kochana Babcia.

Powodzenia

PS

Przepraszam, że się uniosłem ale jestem po statach Barwkomp, wzięli nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś jest dzieciakiem to szkoda, czas robi swoje zapraszamy jak skończysz 17lat. Ktoś kiedyś powiedział nie ważne jak się zaczyna ważne jak się kończy, ale nie bież tego do serca.

Cześć i kij Ci w torbę, tak mawiała mi kiedyś moje kochana Babcia.

Powodzenia

PS

Przepraszam, że się uniosłem ale jestem po statach Barwkomp, wzięli nas

cóż za dostadna wypowiedź sam bym tego lepiej nie ujął

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jak tylko chciałem się pochwalić :)

Mocniejsze podkręcenie Bartka na pełnego 3200+ planowane jest na maj trzeba lepszy cooler, pastę i zasilacz, a te części powinny pujść do modyfikowanego dziadka, planowane też na maj (Durona 1400 na AsRocku). Duron podkęcony do 2800+ też szybko licz (3h xx min), a cena 180zł + 140 zł to istna atrakcja, plany są zobaczymy jak z realizacją.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ja mam 147*12,5 co daje coś koło 2250-2300+ więc lipa i liczę wszystko poniżej 4 godz najmnijesze jednostki na 3.33 teraflopa wyrabiam w nieco powyrzej 3 godz( 3-10 min powyżej), szkoda ze nie mogę z magistralą jechać. Zresztą zasilacz taki lipny że szkoda gadać teraz zrobiłem moda na to że wstawiłem wielki radiator zsamist wiatraka i mi 12 v podskoczyło do 13.3 - 13.4 ale reszta napięc spox więc na wet nie myślę o jakim kolwiek podkręcaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chce odejsc to po co go trzymac... jego sprawa. ja tez liczylem aby nas barwkomp nie dogonil. teraz bede liczyl aby pokazac ze sie nikt na forum tweaka nie poddaje z tego powodu ze nas wyprzedzili.

p.s. na http://www.yonkis.com/mediaflash/yeti_gore.htm wywalilem 904,4 nawet screena zrobilem ale nie mam jak obrobic i wrzucic na razie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e too spox ja tak sie zastanawiałem ile by liczyło na dawnym szwagra kompie 386 dx 40 MHZ :D :D

Seti spy jest kalkulator i można obliczyć ile dany proc może liczyć jednostkę, nawet pasuje dla 386 40MHz wyszło 1700h to naprawdę całą familia powinna się zlecieć

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e too spox ja tak sie zastanawiałem ile by liczyło na dawnym szwagra kompie 386 dx 40 MHZ :D :D

Seti spy jest kalkulator i można obliczyć ile dany proc może liczyć jednostkę, nawet pasuje dla 386 40MHz wyszło 1700h to naprawdę całą familia powinna się zlecieć

Pozdrawiam

ile to jest chyba z 2 miesiące :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam

ile to jest chyba z 2 miesiące :D :D
to by bylo ekstremalne liczenie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...