DeeSeL Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Czyli pewnie o moderatorze możemy zapomnieć tak :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A co mialby takowy wg Ciebie tu robic? (oprocz rzeczy oczywistych, czyli sprzatania - choc akurat to, przynajmniej narazie, potrzebne nie jest) Pozatym sadze, ze kucyk zaglada tu co jakis czas, w koncu to jego obowiazek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja tu jeszcze wróce ;) Chyba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 a mozesz dac jakis _sensowny_ powod, dla ktorego sobie idziesz? kto nas bedzie teraz gonil? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja tu jeszcze wróce ;) Chyba :) No to krzyżyk na drogę. Nie chcę być złośliwy, ale osobiście nie wydaje mi się żeby ktoś miał zacząć płakać z tego powodu. Twoja decyzja, Twój wybór, bye! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja tu jeszcze wróce ;) Chyba :) No to krzyżyk na drogę. Nie chcę być złośliwy, ale osobiście nie wydaje mi się żeby ktoś miał zacząć płakać z tego powodu. Twoja decyzja, Twój wybór, bye! Coś taki nerwowy? ;P DeeSeL odszedłeś dlatego, że nie ma moderatora tego działu?? :o Trochę nie rozumiem Twojej decyzji, przecież to sprawa nie zależna od nas... W każdym razie mam nadzieje, że wrócisz. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Jak ktoś jest dzieciakiem to szkoda, czas robi swoje zapraszamy jak skończysz 17lat. Ktoś kiedyś powiedział nie ważne jak się zaczyna ważne jak się kończy, ale nie bież tego do serca. Cześć i kij Ci w torbę, tak mawiała mi kiedyś moje kochana Babcia. Powodzenia PS Przepraszam, że się uniosłem ale jestem po statach Barwkomp, wzięli nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Jak ktoś jest dzieciakiem to szkoda, czas robi swoje zapraszamy jak skończysz 17lat. Ktoś kiedyś powiedział nie ważne jak się zaczyna ważne jak się kończy, ale nie bież tego do serca. Cześć i kij Ci w torbę, tak mawiała mi kiedyś moje kochana Babcia. Powodzenia PS Przepraszam, że się uniosłem ale jestem po statach Barwkomp, wzięli nas cóż za dostadna wypowiedź sam bym tego lepiej nie ujął Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 wlic go po dwakroc :!: pochwale sie ze moj team przeliczyl dzis 32 WU :twisted: (w tym moich 6 :D) i juz 37 pozycja zdobyta :D oby tak dalej :twisted: :twisted: :twisted: do boju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no to chyba mnie szybko łykniecie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Z tego wszystkiego to mój Bartek 2500+@2800+ pierwszy raz przeliczył 11 WU w ciągu dnia 24h na dobę zakica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 proc z twojego podpisu policzył 11 Wu na dzień?? kurna a nasza ekipa tyle lub tcrochę więcej liczy a jest 5 kompów, siet a ja licze góra 5-6 jednostek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Pewnie dobrze się ułożyło pierwsza poszła na początku dnia, a syn mało grał w gierki i może jakieś jednostki były OKejowate a ten adresik to już wszyscy znają tam jest białe na czarnym http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...?group=Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 wiesz nie chodziło mi o to żeby cie sprawdzać lecz podziwiam po prostu dla mnie to liczba nie możliwa na takim trupie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Nie jak tylko chciałem się pochwalić :) Mocniejsze podkręcenie Bartka na pełnego 3200+ planowane jest na maj trzeba lepszy cooler, pastę i zasilacz, a te części powinny pujść do modyfikowanego dziadka, planowane też na maj (Durona 1400 na AsRocku). Duron podkęcony do 2800+ też szybko licz (3h xx min), a cena 180zł + 140 zł to istna atrakcja, plany są zobaczymy jak z realizacją. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 wiesz ja mam 147*12,5 co daje coś koło 2250-2300+ więc lipa i liczę wszystko poniżej 4 godz najmnijesze jednostki na 3.33 teraflopa wyrabiam w nieco powyrzej 3 godz( 3-10 min powyżej), szkoda ze nie mogę z magistralą jechać. Zresztą zasilacz taki lipny że szkoda gadać teraz zrobiłem moda na to że wstawiłem wielki radiator zsamist wiatraka i mi 12 v podskoczyło do 13.3 - 13.4 ale reszta napięc spox więc na wet nie myślę o jakim kolwiek podkręcaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 No na tym P55 200MMX to jednostka liczona jest 48h o minutach nie ma nawet co pisać, ale jak zaczyna przesyłać to święto w domu wszycy lecą i się śmieją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 e too spox ja tak sie zastanawiałem ile by liczyło na dawnym szwagra kompie 386 dx 40 MHZ :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 jak chce odejsc to po co go trzymac... jego sprawa. ja tez liczylem aby nas barwkomp nie dogonil. teraz bede liczyl aby pokazac ze sie nikt na forum tweaka nie poddaje z tego powodu ze nas wyprzedzili. p.s. na http://www.yonkis.com/mediaflash/yeti_gore.htm wywalilem 904,4 nawet screena zrobilem ale nie mam jak obrobic i wrzucic na razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a widzialeś takie cuda ponad 1000 MF/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 e too spox ja tak sie zastanawiałem ile by liczyło na dawnym szwagra kompie 386 dx 40 MHZ :D :D Seti spy jest kalkulator i można obliczyć ile dany proc może liczyć jednostkę, nawet pasuje dla 386 40MHz wyszło 1700h to naprawdę całą familia powinna się zlecieć Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 p.s. na http://www.yonkis.com/mediaflash/yeti_gore.htm wywalilem 904,4 nawet screena zrobilem ale nie mam jak obrobic i wrzucic na raziesorry za smiecenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ja zaraz po tym jak napisalem to zrobilem 1051... pocwicze jutro jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 e too spox ja tak sie zastanawiałem ile by liczyło na dawnym szwagra kompie 386 dx 40 MHZ :D :D Seti spy jest kalkulator i można obliczyć ile dany proc może liczyć jednostkę, nawet pasuje dla 386 40MHz wyszło 1700h to naprawdę całą familia powinna się zlecieć Pozdrawiam ile to jest chyba z 2 miesiące :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 e too spox ja tak sie zastanawiałem ile by liczyło na dawnym szwagra kompie 386 dx 40 MHZ :D :D Seti spy jest kalkulator i można obliczyć ile dany proc może liczyć jednostkę, nawet pasuje dla 386 40MHz wyszło 1700h to naprawdę całą familia powinna się zlecieć Pozdrawiam ile to jest chyba z 2 miesiące :D :Dto by bylo ekstremalne liczenie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 strasznie ekstrmalne faktycznie chyba bym zwoływał całą rodzinę żeby to zobczyła to wychodzi koło 0,06% na h :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...?group=Tweak.pl o co chodzi od wczoraj nie ma updateu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 I dzisiaj 16:30 też nie, może pierwsze tygodnie to promocja a teraz czas na brutalną rzeczywistość, nada im diengi przesłać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 zarejestrowalem juz ponad dwa tygodnie temu. niby jest darmowe. moze im cos siadlo. dajcie im czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 To chyba mówi wszystko: Team position stats temporarily offline until 8-Mar-04 A wracając do mojego 'burzliwego' odejścia z tweak.pl to poczytajcie sobie to: http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?p=31640#31640 Nie sądziłem, że moje odejście wzbudzi taką dyspute. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...