Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

yo mam problem z kartą sound blaster 4,1 chodzi o to że nie mam do niej ster. ale win xp sam je instaluje i jest wszystko ok. kiedyś usłyszałem że oprogramowanie z kart sound blaster live! (modulacja głosu) działa tez na moim sprzęcie a tu lipa można zainstalować se sterowniki od live! i wtedy mieć modulację ale nie ma się odsłuchu na słuchawkach a jeżeli zainstaluje samo oprogramowanie to nie działa bo pisze że nie może znaleść driver sound kart. zna ktoś sposub żeby to działało a może jest osobne oprogramowanie do kart 4,1 z modulacją głosu mile widziane linki w tej sprawie :) i to chyba na tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yo mam problem z kartą sound blaster 4,1 chodzi o to że nie mam do niej ster. ale win xp sam je instaluje i jest wszystko ok. kiedyś usłyszałem że oprogramowanie z kart sound blaster live! (modulacja głosu) działa tez na moim sprzęcie a tu lipa można zainstalować se sterowniki od live! i wtedy mieć modulację ale nie ma się odsłuchu na słuchawkach a jeżeli zainstaluje samo oprogramowanie to nie działa bo pisze że nie może znaleść driver sound kart. zna ktoś sposub żeby to działało a może jest osobne oprogramowanie do kart 4,1 z modulacją głosu mile widziane linki w tej sprawie :) i to chyba na tyle

debilu wejdz na www.creative.pl i tam bedziesz mial stery? skad ty w ogole jestes?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej stefan byłem na tej stronie już wcześniej ale nie ma tam oprogramowania do tej karty a stery też mi nie chciały działać więc ty najpierw zobacz czy jest coś takiego a sam później wyzywaj ludzi bo to nie ja tu wychodze na debila a zgadnij kto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej stefan byłem na tej stronie już wcześniej ale nie ma tam oprogramowania do tej karty a stery też mi nie chciały działać więc ty najpierw zobacz czy jest coś takiego a sam później wyzywaj ludzi bo to nie ja tu wychodze na debila a zgadnij kto

Jeżeli nie pomoże ten link:

http://pl.europe.creative.com/support/driv...51&drivertype=1

to spisz oznaczenia z DSP karty (np. CT5808) i wrzuć je w

1 googe.com

2.szukarkę creative'a (na górze tego linka)

a na pewno znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech dijkstra dzięki za pomoc ale musieliście źle zrozumieć o co mi chodzi sterowniki mam tzn win je instaluje ale chodzi mi jeszcze o oprogramowanie ten kto ma live! wie o co mi chodzi modulacje głosu i te <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły play center... tylko tego nie mam więc jeżeli ktoś wie czy są takie i gdzieś w necie można znaleść to bardzo proszę o pomoc. szukałem na gogle ale nic nie widać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi