Adamus1906 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ściągnałem sobie pare gierek na odsa ale mi nie chcą wejść,mam winde ME,czy jest jakiś taki program który by może umożlwił uruchomienie tch gierek? próbowałem już DosBoxa ale on mi nie chce wejść znacie jakieś inne softy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Odpal kompa z dyskietki startowej i spróbuj uruchomić gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 nie chce zakładać nowego topika bo problem sie z tym wiąże więc pytam tu: Czym mam otoworzyć pliki o rozszerzeniu 1 i 2 ??Sciągnąłem je z sieci a teraz nie wiem z czym to sie je,próbowałem WInRarem,TotalCommanderem i ARJ z DOSA i nic. Macie jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Odpal kompa z dyskietki startowej i spróbuj uruchomić gre.Nie polecam tej metody. nie chce zakładać nowego topika bo problem sie z tym wiąże więc pytam tu: Czym mam otoworzyć pliki o rozszerzeniu 1 i 2 ??Sciągnąłem je z sieci a teraz nie wiem z czym to sie je,próbowałem WInRarem,TotalCommanderem i ARJ z DOSA i nic. Macie jakieś propozycje? To moga byc romy od gry z super nintendo... powinienes sprobowac odpalic je w jakims emulatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Odpal kompa z dyskietki startowej i spróbuj uruchomić gre.Nie polecam tej metody. A znasz inny sposób na uruchamianie dosowych programów w systemie w którym dos został okrojony do prawie identycznego poziomu jak jego emulator w winNT. Oczywiscie da się przywrócć dos w Me ale tego jeszcze bardziej nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Polecalbym juz bardziej startowy CD, z zaladowaniem sterownikow karty dzwiekowej, sterownikow pamieci i oczywiscie smartdrv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...