unkes15 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 mam to mobo co w temacie i mam problemy ze zintegrowana kartą dźwiękowa. normalnie to wsio jest w porządku, ale np po wyjsciu z netu nie mam wcale dzwieku, musze zrobic restart by go przywrocic. poza tym nie moge puscic dzwieku z tunera tv przez karte dzwiekowa bo nic nie gra i znowu musze restartowac maszyne. co to moze byc? istnieje jakies rozwiazanie tego problemu (wiem - kup SB Audigy i Asusa A7V333 a bedziesz miec spokoj) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 znowu ten ECS same znim problemy.!!! Może zmiana driverków na świeższe cos pomoże???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Spróbuj w biosie zmienić przerwanie MIDI z 10 na np. 5 jeśli masz wolne (może za dużo urządzeń pracuje na jednym). Ostatecznie zwiększ PCI Latency Timer. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ja uzywam driverow VIA! nie ecs bo tamte sa badziewne !!! i niemam problemow ale i tak chce sb extigy bo to niejest karta muzyczna tylko kodek!!! czyli do generowania dzwieku procek jest potrzebny i to min p200mmx :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 znowu ten ECS same znim problemy.!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...