mib Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 czy wie ktos z was gdzie jeszcze dostane 3 ti w trojmiescie?? maja to gdzies?? dzieki za odpowiedz!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 no na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 tyle to tez wiem chodzi mi o nowke!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 nie dawno w komputroniku byla,tzn teraz tez jest ale jakas wersja nie pelnowartosciowa.trudno bedzie znalezc nowke.chyba zostaje tylko allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Spróbuj w AXEL Computer, w cennikach mają. Najlepiej przejedź się do Gdańska lub zadzwoń do magazynu do chłopaków i pogadaj, ja kiedyś kupiłem tam kilka rzeczy których według stanów magazynowych być nie powinno a były. Ja u nich widziałem Gainwarda GF3Ti200 64MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...