shad00w Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Witam Mam Ecs'a k7vza i kupilem wlasnie durona 1,6 problem polega na tym ze bios rozpoznaje mojego procka jako unknown cpu type 1900++ Mimo tego ze mam najnowsza obecnie do tej plyty wersje Biosu czyli 3.7, ktora ponoc rozpoznaje athlony 2600++ tylko czemu nie rozpoznaje duronów 1600 ?? Mimo tego komp chodzi normalnie w testach wypada jak 1600, tylko z ta indentyfikacja cos nie tak. Z góry dzieki za jakies porady jak rozwiazac ten problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Jeżeli wszystko dziala jak nalezy to nie ma się czym przejmować. Bios pewnie powstał przed wprowadzeniem nowych duronów i dlatego ich nie rozpoznaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 norma u mnie tez tak jest ,nie ma sie czym przejmowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Nie ma sie czym przejmowac. Przeciez to nie jest problem zaden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad00w Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Aha skoro tak to kamien spadl mi z serca, po katuje go jeszcze w jakichs gierkach itp. tak dla swietego spokoju. Dzieki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Aha skoro tak to kamien spadl mi z serca, po katuje go jeszcze w jakichs gierkach itp. tak dla swietego spokoju. Dzieki za pomoc :) Jak zamierzasz go torturowac to polecam prime95. Njalepszy program do torturowanie procka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad00w Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Raziel, fakt prime95 the best ale procek przezyl :D, nie kce mi sie go juz torturowac bo i tak sobie radzi, co bym mu nie robil temp ma 40 C i nie kce ani mniej ani wiecej. Dzieki jeszccze raz Wszystkim za szybka odpowiedz bo sie obawialem ze przez to zle rozpoznawanie taktowania bede mial problemy z grami albo jeszcze bog wie czym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
da hool Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 no ja tez chce sobie kupic durnia ale 1800 to dej samej plyty i widze ze bede mial unkown ;P hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...