Liptonti Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ati dodaje do swoich kart graficznych fajnego benchmarka piłeczki spadaja na perkusje skad go mozne sciagnac... ?? BIG txh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Plizzz hilfe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 zapewne www.ati.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 http://www.ati.com/developer/demos.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 nowy nie jestes ale zacytuje cos z postu : "Do nowych/rzadko nas odwiedzających użytkowników- WAŻNE!" Nawet jeżeli Twój problem jest dla Ciebie ważny, palący i niecierpiący zwłoki, nie dopisuj się w swoim temacie co 5 minut, ponawiając prośbę o pomoc. Nikt nie weźmie Ci za złe, jeżeli zrobisz to raz-dwa razy dziennie, ale takie dopisywanie się co chwilę bardzo przeszkadza innym. ty poczekales AŻ 30 minet ... hmmmm - rekord czekania na odpowiedz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 siedze w kafe i czekam jak na szpilkach wiec przepraszam moja wina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 siedze w kafe i czekam jak na szpilkach wiec przepraszam moja winaod razu tak trzeba bylo ;) dla mnie loozik :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...