Animal(PL) Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Do mojej kolezanki mieszkajacej na obrzezach Łodzi wchodzi firma Polnet. Podaje strone www: www.polnet.net.pl Czy wie ktos cos wiecej o tej firmie niz jest umieszczone na tej stronie? Technologia Wi-Fi . Prosze napiszcie cos o tym... Z góry dziekuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jedyne co moge powiedzieć to to że ceny mają zabójcze 8O Technologia Wi-Fi . Prosze napiszcie cos o tym... 1 , 2 , 3 , 4 , etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac2323 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Do mojej kolezanki mieszkajacej na obrzezach Łodzi wchodzi firma Polnet. Podaje strone www: www.polnet.net.pl Czy wie ktos cos wiecej o tej firmie niz jest umieszczone na tej stronie? Technologia Wi-Fi . Prosze napiszcie cos o tym... Z góry dziekuje . Sa w Tczewie totalny kibel.... nie polcam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Do mojej kolezanki mieszkajacej na obrzezach Łodzi wchodzi firma Polnet. Podaje strone www: www.polnet.net.pl Czy wie ktos cos wiecej o tej firmie niz jest umieszczone na tej stronie? Technologia Wi-Fi . Prosze napiszcie cos o tym... Z góry dziekuje . Sa w Tczewie totalny kibel.... nie polcamWygląda na to, iż jest to nieco inna firma niż ten polnet, którego mac ma na myśli. Jednak nawet mimo wszystko nie sugerowałbym się nawet jego zdaniem... Wiele już bajek i mitów wypowiedział o konkurencji firmy, z którą związany jest więzami rodzinnymi - więc naprawdę - olejcie tego typa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...