rcube Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Witam. Wiec tak mam cs'a 2.0 thermaltake ale nie mam jush paznokci :( Czy ta folie od strony napisu Thermaltake napewno trzeba zrywac? Niby na nalepce pisze "remove the protective liner" ale kurcze ta folia jest chyba wtopiona w ta miedz 8O I jeszcze jedno: spotkal sie ktos z procem athlon 2400 (axda) serii AIXJB 0403UPMW :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronos_3 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 zanusz go we wzadku na pewno pusci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Wrzucilem skubanca :twisted: A na temat oc tego proca cos wiadomo? :> Wiem, wiem wloz i spawdz ale nie wiem kiedy sie uparam z cs'em :) update: No szklanka wody o 100 C pomglo ;) Zeszlo jak po masle ;) Thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 No szklanka wody o 100 C pomglo ;) Zeszlo jak po masle ;) Thx :DSzkoda, że tego wcześniej nie wiedziałem bo ja na swoim straciłem paznokcie i pare innych rzeczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...